Formația CSM Pașcani a pierdut la limită jocul de la Râșnov

Meci pierdut de către fotbaliștii pășcăneni. După cele 90 de minute de joc, scorul final a fost de 2-1 pentru Olimpic Cetatea Râșnov. Astfel, CSM Pașcani rămâne pe poziția a 13 a.

Viorică a avut o bună șansă de a deschide scorul după o pasă de 60 de metri, primită de la Jan Turiță, însă portarul Cetății s-a opus. Gazdele au marcat două goluri la singurele acțiuni periculoase pe care le-au avut la poarta Pașcaniului. Brașovenii au deschis scorul în minutul 31, și-au dublat avantajul trei minute mai târziu și au adoptat un joc prudent și conservator.

Huțanu a înscris în minutul 38, din centrarea lui Mercaș, stabilind scorul pauzei și, totodată, scorul final. În repriza a doua, elevii lui Costăchescu au dominat autoritar meciul, fără eficiență, din păcate.

Mercaș și Viorică nu au găsit drumul spre gol și ocaziile create nu au avut efect și pe tabelă.

“Un rezultat ce nu reflectă realitatea din teren și care face ca misiunea fotbaliștilor lui Mandric de a evita retrogradarea să se îngreuneze. Jocul bun prestat de jucătorii pășcăneni oferă speranța și încrederea că CSM Pașcani va obține victorii în următoarele partide și va evada din zona „nisipurilor mișcătoare”.” au spus reprezentanții Clubului din Pașcani.

În etapa ce urmează, CSM-ul primește, vineri, vizita brăilenilor de la Chișcani, într-un meci de totul sau nimic.

Slider
loading...