18.5 C
Paşcani
duminică, septembrie 26, 2021
Array

Fiscul in piete. Zeci de comercianti au fugit de frica sa nu fie amendati – VIDEO

Fisc piata PascaniControl fara precedent in paradisul fiscal din Pascani. Zeci de comercianti din pietele agroalimentare au fost verificati astazi de inspectorii fiscali. Majoritatea au reusit sa isi inchida tarabele si sa fuga. Altii, insa, au fost gasiti cu nereguli grave si urmeaza sa fie sanctionati.

Trei masini pline cu inspectori de la Directia Generala Atifrauda Fiscala au ajuns pe neasteptate in Piata Vale, astazi in jurul orei 10. Asa cum era de asteptat In urma controalelor au fost gasite numeroase nereguli, de la lipsa caselor de marcat pana la marfa vanduta fara acte.

Fisc Piata Vale1Inspectorii fiscali au controlat si daca sunt respectare prevederile legale privind modul de etichetare si ambalare a marfii.

Deocamdata nu se stie cati comercianti au fost gasiti in neregula si care este dimensiunea fraudei. Inspectorii spun ca cei care au incalcat legea vor fi sanctionati usturator, cu amenzi de pana la 100 000 lei.

Fisc Piata ValeSperiati de ce li se poate intampla unii comercianti au inchis imediat tarabele si au plecat. Altii nici macar nu au mai avut timp sa stranga marfa.

Putini din cei care au ramas au fost gasiti in regula. A lasat-o fara stapan pana la plecarea inspectorilor. De suparare nici cu jurnalistii sositi la fata locului nu au vrut sa mai vorbeasca

Mentionam ca in cele doua piete din Pascani isi desfasoara activitatea atat micii producatorii de legume si fructe cat si zeci de comercianti de produse nealimentare.

DE LA ACELAȘI AUTOR

Micii bucătari și actori de la grădiniță!

Micii bucătari și actori de la grădiniță! Mici dar cu talent! Copiii alături de cadrele didactice ne...

Primăria caută pază pentru piețele agroalimentare

Primăria caută pază pentru piețele agroalimentare Se caută servicii de pază pentru cele două piețe din Pașcani...

Arestată pentru evaziune fiscală

Arestată pentru evaziune fiscală  Politistii din Hirlau au actionat pentru depistarea si clarificarii situatiei persoanelor urmarite. În cadrul...

ACŢIUNE ÎN TRAFIC LA PAŞCANI. Vezi ce amenzi s-au dat

ACŢIUNE ÎN TRAFIC LA PAŞCANI  La data de 15 martie a.c., în intervalul orar 15.00 – 19.00, poliţiştii...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI