Felicitări copii! Olimpicii din Pașcani au fost premiați – video 

Ziua de sărbătoare pentru copii a fost marcată și prin premierea elevilor cu rezultate deosebite la învățătură. Ei au primit din partea administrației locale aprecieri și premii în bani. Și profesorii coordonatori au fost premiați, iar directorii unităților de învățământ au urcat pe scenă pentru a primi și ei laurii. În cadrul acestui program au fot pregătite mai multe momente de dans susținute de copiii de la Trupa Dream Dance a Casei de Cultură Mihail Sadoveanu.

14 elevi din Pașcani au reușit în acest an să meargă la olimpiada națională a diferitelor materii ce se predau în școală și să obțină locuri fruntașe încât să facă cinste orașului. Ei provin de la “Miron Costin”, „Sadoveanu” și „Unirea”. Ei au urcat pe scenă pentru a primi felicitările și premiul din partae administrației locale.

Apoi au urmat elevii care au participat la olimpiada, faza județeană. Aici, 135 de elevi au bifat participarea la această etapă. Și ei au primit premii în bani și diplomă de aprecire și mulțumire din partea administrației locale.

Pe scenă au urcat și profesorii coordonatori, 80 lă număr.

De asemenea și directorii școlilor care au obținut rezultate bune au urcat pe scenă pentru a primi un buchet de flori și o diplomă.

Evenimentul ce a durat aproape două ore a fost presărat și cu dansuri susținute de copiii de la  Dream Dance.

Gala de astăzi a premiat 149 de elevi de la majoritatea școlilor din Municipiu, cei mai mulți elevi fiind de la “Miron Costin” și „Sadoveanu”, topul fiind urmat de “Cantacuzino” și „Unirea”. Ei au primit 200, respectiv 300 de lei.

 

 

Listele Premiere Olimpici PASCANI by orizontul pascani on Scribd

Slider
loading...