-1.8 C
Paşcani
miercuri, decembrie 8, 2021

Felicia Filip și Cristi Minculescu într-un grandios spectacol, la Pașcani

Felicia Filip și Cristi Minculescu într-un grandios spectacol, la Pașcani

 Marea soprană a României, Felicia Filip și cunoscutul solist al formației IRIS, Cristi Minculescu, vor veni la Pașcani în cadrul unui grandios spectacol programat pentru sfârșitul acestui an. Doritorii pot deja să rezerve locurile pentru eveniment, prețul unuia, subvenționat din bugetul Casei de Cultură Mihail Sadoveanu, este de 60 lei. Organziatorii spun că nu veți regreta participarea la Magnificent Christmas Concert 2017.

Vă invităm, în prag de Crăciun, la un regal muzical unde FELICIA FILIP, împreună cu CRISTI MINCULESCU, acompaniați de Filarmonica de Stat din Botoșani și de TRUPA IRIS ne vor aduce magia sărbătorilor de iarnă în suflete.” este mesajul gazdei referitor la unul dintre cele mai așteptate evenimente din acest an ce are loc la Casa de Cultură “Mihail Sadoveanu” din Pașcani.

Concertul programat pentru ziua de 20 decembrie, se va desfășura pe parcursul a două ore de unde nu vor lipsi melodii de la clasic la modern, colinde, muzică pop sau rock simfonic, blues rock, duete și alte momente unice. Prețul unui bilet (subvenționat) este de 60 lei, iar pentru informații și rezervări puteți apela 0726 040408 – Marcu Samir.

Pe scena Casei de Cultură din Pașcani vor urca 50 de artişti, pe lângă îndrăgiții Felicia Filip și Cristi Minculescu sunt și Valer Popa, Doru Borobeică, Orchestra Simfonică a Filarmonicii condusă de dirijorul Iulian Rusu. Prezentatorii evenimentului sunt Florentina Opriș de la Kanal D și Liviu Sorinel.

DE LA ACELAȘI AUTOR

Relaxări de Sărbători. Interdicțiile de circulație și masca obligatorie pe stradă, eliminate. La mall se poate intra și cu test negativ

Comitetul Național pentru Situații de Urgență a propus marți, în cadrul hotărârii de prelungire a stării de...

Guvernul pregătește relaxări de sărbători. Ciucă: Vom face în așa fel încât să evităm aglomerațiile în magazine, oamenii să circule

Premierul Nicolae Ciucă a declarat, marți, că în această după-amiază va avea loc o ședință a Comitetului...

Cele mai frumoase coșuri de Crăciun, la cel mai accesibil preț (P)

Sărbătorile bat la ușă, ne facem lista și o verificăm de două ori pentru că se pare...

Spațiu de joacă creativ și educativ, la Școala Gimnazială Muncelu de Sus

C.P. „Școala Gimnazială Muncelu de Sus prin proiectul “Și noi vrem spațiu de joacă creativ și educativ!“,...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI