Pascanenii vin rand pe rand, la audientele tinute de alesii comunitatii pentru a cere conditii pentru un nivel trai ridicat . Oamenii vor extinderea retelei de aductiune de apa si a celei de gaz, pe strazile secundare din suburbii. Administratia locala spera ca pana la sfarsitul acestui an sa asigure tuturor acestor cetateni ultima utilitate mentionata, urmand ca extinderea de apa sa fie facuta de societatea ieseana ApaVital Iasi.

Localnicii care locuiesc pe strazile secundare din Blagesti s-au saturat sa care apa cu bidoanele de la fantani si cer administratiei locale sa intervina pentru a face extindere de aductiune de apa. Acest lucru a fost discutat in audientele de joi, tinute de viceprimarul Pascaniului, Gabriela Nedelcu.

Alesul local a spus ca investitiile ar urma sa fie facute de societatea ieseana ApaVital Iasi. Purtatorul de cuvant al companiei, Razvan Manolache, a precizat ca deocamdata nu este facut un proiect pentru extindere retea pe strazile adiacente, ci doar o tema de proiectare. Din acest motiv, cel mai probabil, oamenii nu vor avea nici anul acesta apa curenta in locuinte.

 
Mentionam ca localitatea Blagesti a beneficiat de o asemenea investitie in ultimii ani, cand s-a facut aductiune de apa pe o distanta de 2.200 de metri, pe strada principala din suburbie si au fost bransati 82 de clienti.
Tot la audientele de joi, un pascanean a cerut extindere de retea de gaz in suburbia Lunca.

 

Potrivit celor spuse de edilul municipiului, Dumitru Pantazi, intr-un timp cat mai scurt, ar trebui finalizate toate extinderile de retea pe strazile secundare, deoarece banii sunt deja alocati. Aceasta afirmatie a fost facuta in emisiunea “Pulsul Zilei”, difuzata pe BIT TV, pe 23 iunie.
Mentionam ca tot joi, la audiente, pascanenii au cerut si balastarea unor strazi, pe care circulatia rutiera se desfasoara din ce in ce mai greu.

Slider
loading...