More

  Eveniment administrativ: Consiliul Judetean Iasi, in sedinta la Halaucesti

  Array

  Eveniment administrativ pentru comuna Halaucesti. Astazi incepand cu ora 10.30 la caminul cultural din localitatea cu acelasi nume a avut loc sedinta ordinara a Consiliului Judetean Iasi. Pe ordinea de zi au fost dezbatute 27 de proiecte de hotarare si un raport privind vizita unei delegatii din partea CJ Iasi in China.
  In deschiderea sedintei predesintele Consiliului Judetean Cristian Adomnitei a apreciat ca localitatea Halaucesti este una dintre cele mai dezvoltate comune din judetul Iasi si poate fi un model pentru celelalte administratii in ceea ce priveste modul de gestionare a resurselor publice.

  In replica primarul comunei, liberalul Anton Iosif a spus ca este o onoare pentru intreaga comunitate de a gazdui sedinta legislativului judetean si i-a multumit presedintelui Cristian Adomnitei pentru aprecierile facute.
  La sedinta au participat si cei doi consilieri judeteni din Pascani, liberalul Petrica Dascalu si pesedistul Dinu Apavaloaei . Dascalu a anuntat ca legislativul judetean urmeaza sa isi sustina viitoarele sedinte la Pascani, Targu Frumos, Harlau si Raducaneni.
  Mentionam ca edilul comunei s-a pregatit intens pentru sedinta de astazi. Strazile asfaltate au fost spalate de la primele ore ale diminetii, invitatii au fost primiti cu muzica, iar dupa sedinta a avut loc o masa festiva la sala de nunti din comuna.

  Orizont.info

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Să fim oameni, nu roboți!

  Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este cel puțin o persoană singură sau o...

  O femeie din București își caută mama. Aceasta s-ar fi stabilit în Pașcani

  O femeie din București își caută mama. Aceasta s-ar fi stabilit în Pașcani. //

  Paște fără tichete sociale pentru pășcănenii cu venituri mici! Viceprimarul Rățoi: Sunt bani aruncați pe apa Sâmbetei! Pintilie: În calitate de președinte al PNL...

  Pășcănenii cu venituri mici nu vor primi, in acest an, tichete sociale de Paste. Hotărârea a fost luată de legislativul pascanean, întrunit in ședința...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet