1.8 C
Paşcani
marți, decembrie 7, 2021

Elevi talentați din Pașcani pe scenă. Trupa Millo a încântat audiența

Elevi talentați din Pașcani pe scenă. Trupa Millo a încântat audiența

Trupa de teatru Millo din Pașcani a reușit să umple sala de spectacole a Casei de Cultură “Mihail Sadoveanu”, în această perioadă de sărbătoare când este marcată Luna culturii dar și zilele instituției de învățământ. Elevii și profesorii care au reușit să compună o formație solidă și să fie printre premianții concursurilor de profil. Astăzi, pe scenă s-a jucat “Matrimoniale” adaptare după pagini din literatura universală. Spectatori au fost, pe lângă elevi și profesorii școlii.

Elevii talentați din Pașcani au urcat din nou pe scenă. Trupa de teatru Millo, căci despre ea este vorba a încântat audiența pe parcursul unei ore, atât cât a durat piesa de teatru “Matrimoniale”, adaptare după pagini din literatura universală. Coordonatorii, profesorii Marioara Preotu și Anca Aparaschivei au făcut și de această dată o figură frumoasă reușind să omogenizeze grupul.

Spectatori au fost colegii lor de la “Sadoveanu” dar și profesori ai școlii care au venit să susțină trupa de teatru a instituției de învățământ.

Tot în această perioadă au avut loc și tot felul de ateliere de lucru la școală dat fiind că în această săptămână se marchează Școala altfel dar și Zilele școlii.

Menționăm că trupa de teatru Millo Pașcani a reușit de la înființare până acum să adune premii de la festivaluri și concursuri de profil.

 

 

DE LA ACELAȘI AUTOR

Micii bucătari și actori de la grădiniță!

Micii bucătari și actori de la grădiniță! Mici dar cu talent! Copiii alături de cadrele didactice ne...

Primăria caută pază pentru piețele agroalimentare

Primăria caută pază pentru piețele agroalimentare Se caută servicii de pază pentru cele două piețe din Pașcani...

Arestată pentru evaziune fiscală

Arestată pentru evaziune fiscală  Politistii din Hirlau au actionat pentru depistarea si clarificarii situatiei persoanelor urmarite. În cadrul...

ACŢIUNE ÎN TRAFIC LA PAŞCANI. Vezi ce amenzi s-au dat

ACŢIUNE ÎN TRAFIC LA PAŞCANI  La data de 15 martie a.c., în intervalul orar 15.00 – 19.00, poliţiştii...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI