-1.8 C
Paşcani
miercuri, decembrie 8, 2021

Eco Salubritate pe Facebook

Eco Salubritatea pe Facebook

 

Societatea de salubritatea din Pașcani are pagină de Facebook. Astfel pe rețelele de socializare, administratorul paginii publică clipuri unde și când s-a făcut curățenie dar oferă și recompnesă celor care găsesc pășcăneanul ce aruncă gunoiul, se pare, de fiecare dacă, în același loc, în mijlocul trotuarului.

Se pare că rețelele de socializare fac și minuni. Majoritatea firmelor optează și pentru această metodă de comunicare mult mai facilă pentru comunitate. Societatae de Salubritate din Pașcani se numără printre ele. Noua conducere a decis să facă acest pas pentru o mai bună comunicare cu cetățeanul dar și pentru a arăta unde s-a făcut curat sau urmează. De asemenea, într-o postare s-a solicitat ajutorul pășcănenilor pentru a-l descoperi pe cel care aruncă gunoiul în mijlocul străzii.

De asemenea, aici sunt anunțate și locurile unde urmează să fie măturat. De exemplu, luni dimineață pășcănenii au aflat unde se acționeză, fiind publicat următorul mesaj. – Astazi actionam in zona vale maturat manual si intretinere curatnie pe urmatoarele strazi: Garii, 22 Decembrie, Izvoarelor, M. Eminescu,V. Micle, Aleea 1 Decembrie 1918, Esplanada, Scarile Mari si Mici, Ceferistilor, 1 Decembrie 1918, Brates. In zona deal actionam maturat manual si intretinere curatenie pe urmatoarele strazi: Stefan cel Mare, Aleea Tineretului, Moldovei, Stadionului, Gradinitei, Crinilor,  M. Kogalniceanu, E. Stamate, N. Iorga, Republicii, Horia, Closca si Crisan.

Pentru a verifica munca angajaților, directorul Leonard Ursu merge personal să verifice dacă s-a făcut curat sau nu, fotografiind zonele și făcându-le publice pe facebook, acolo unde îi face și de rușine, dacă este cazul. De asemenea, conducerea așteapă și comentarii sau sugestii unde, cum și ce mai trebuie făcut.

 

Pagina poate fi accesată aici – https://www.facebook.com/eco.salubritate

DE LA ACELAȘI AUTOR

Deputatul Sorin Nacuta cere ca „Autostrada Unirii – A8 să redevină o priorietate pentru acest guvern și pentru Ministerul Transporturilor”

De câteva zile a fost lansat în dezbatere publică Proiectul de Hotărâre pentru aprobarea Planului Investițional pentru...

Relaxări de Sărbători. Interdicțiile de circulație și masca obligatorie pe stradă, eliminate. La mall se poate intra și cu test negativ

Comitetul Național pentru Situații de Urgență a propus marți, în cadrul hotărârii de prelungire a stării de...

Guvernul pregătește relaxări de sărbători. Ciucă: Vom face în așa fel încât să evităm aglomerațiile în magazine, oamenii să circule

Premierul Nicolae Ciucă a declarat, marți, că în această după-amiază va avea loc o ședință a Comitetului...

Cele mai frumoase coșuri de Crăciun, la cel mai accesibil preț (P)

Sărbătorile bat la ușă, ne facem lista și o verificăm de două ori pentru că se pare...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI