More

  Echipele din esaloanene inferioare se pregatesc pentru retur

  Array

  LigaIV

  Dupa ce, la jumatatea lunii ianuarie majoritatea echipelor din Liga a III a, s-au reunit si au inceput antrenamentele, a venit si randul echipelor de liga a IV a si a V a.

  Astfel, incepand cu data de 6 februarie 2013, lotul echipei Viitorul Targu Frumos, s-a reunit la primul antrenament din acest sezon. Din pacate lotul echipei este cam acelasi de la sfarsitul turului, conducerea nereusind aducerea nici unui jucator.

  Un singur jucator a plecat din lotul targovetilor si anume, Irinel Ionescu care a acceptat functia de antrenor principal la Stiinta Miroslava.

  Pentru Viitorul Targu Frumos, urmeaza un stagiu de pregatire de 2 saptamani la baza sportiva a clubului sub coordonarea antrenorului Tiberiu Beceru, urmand ca in ultima decada a lunii februarie echipa sa se pregateasca la Gura Humorului.

  O alta echipa care a inceput perioada de pregatire este Siretul Lespezi. Antrenorul formatiei, Cristi Riscu spune ca are la indemana un lot de 18 jucatori cu care spera sa ridice echipa de pe locul 12 al clasamentului. Si ei vor pleca intr-un stagiu de pregatire la Gura Humorului.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Să fim oameni, nu roboți!

  Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este cel puțin o persoană singură sau o...

  O femeie din București își caută mama. Aceasta s-ar fi stabilit în Pașcani

  O femeie din București își caută mama. Aceasta s-ar fi stabilit în Pașcani. //

  Paște fără tichete sociale pentru pășcănenii cu venituri mici! Viceprimarul Rățoi: Sunt bani aruncați pe apa Sâmbetei! Pintilie: În calitate de președinte al PNL...

  Pășcănenii cu venituri mici nu vor primi, in acest an, tichete sociale de Paste. Hotărârea a fost luată de legislativul pascanean, întrunit in ședința...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet