-3.1 C
Paşcani
joi, ianuarie 20, 2022

Echipe de fete din sase judete, vor juca fotbal la Targu-Frumos. Faza zonala a Olimpiadei Sportului Scolar, organizata de Liceul Teoretic Ion Neculce

Echipe de fete din sase judete, vor juca fotbal la Targu-Frumos. Faza zonala a Olimpiadei Sportului Scolar, organizata de Liceul Teoretic Ion Neculce

 

Competitie sportiva de amploare la inceputul lunii mai, in orasul Targu-Frumos. Liceul Teoretic Ion Neculce va organiza in perioada 11-13 mai, faza zonala a Olimpiadei Nationale a Sportului Scolar – Fotbal Fete, pe terenurile sintetice din zona Bazarului din localitate.

Vor participa sase echipaje din judetele Bacau, Neamt, Vaslui, Botosani, Suceava si Iasi, cu 60 de elevi, 6 antrenori si 4 arbitrii. Concursul este organizat de liceul din Targu-Frumos, deoarece echipa scolii a castigat etapa judeteana, ce a avut loc la Iasi, in perioada 3-4 noiembrie 2017. In ultima sedinta de Consiliu Local, alesii targoveti au aprobat alocarea sumei de 5.000 de lei pentru organizarea competitiei.

Tot in aceeasi sedinta, legislativul local a mai alocat pentru unitatea de invatamant suma de 780 de lei, necesara pentru decontarea cheltuielilor elevilor care au participat la Concursul Firmelor de Exercitiu desfasurat in perioada 28-31 martie la Cluj-Napoca. Liceeni au obtinut locul II pentru sectiunea „Tranzactii finalizate” si locul III pentru prezentarea firmei.

DE LA ACELAȘI AUTOR

Radiografia parcurile din Pașcani. Cetățenii dezamăgiți, mobilier distrus – FOTO

Dezastru in parcurile din municipiu Pascani. Asa numitele locuri...

Focar de coronavirus la Pașcani. 11 cazuri confirmate la Compartimentul TBC

Efectele noului val pandemic, se resimt si in municipiul...

Un minor a tâlhărit un trecător în suburbia Boșteni. Băiatul a fost reținut

Un minor de 17 ani a fost retinut, marti,...

Greva de avertisment în toate școlile din Pașcani

A fost greva de avertisment, miercuri, 19 ianuarie, in...

Ziua Unirii – la Pașcani, Ruginoasa și Iași

Casa de Cultura Mihail Sadoveanu din municipiul Pascani organizeaza...