ECHIPA DE VARĂ BIT TV. TE AȘTEPTĂM CA VOLUNTAR

Fă parte din echipa BIT TV! „Echipa de vară” poartă numele cel mai nou proiect inițiat de televiziunea locală. Dacă ai timp liber în aceasta vacanța de vară, vină câteva ore pe zi la redacția BIT TV, pe parcursul lunii iulie. Aici ai șansa să lucrezi alaturi de o echipă dinamică, să inveti sa fii reporter sau operator de imagine intr-o televiziune. Munca ta va fi apreciată de telespectatori si recunoscuta printr-un certificate de voluntariat pe care il vei primi la sfarsitul stagiului.

În această vară, fă parte din echipa BIT TV! Ești curios? La zi cu tot ce se întâmplă? Pasionat de un anumit domeniu? Ai acum ocazia să faci parte dintr-un program de volunatarit inițiat de televiziunea locală care îți pune la dispoziție toate cele necesare pentru a fi reporter și/sau cameraman de vară.

Programul se desfășoară pe parcursul lunii iulie a.c. și se adresează mai ales elevilor.

Trebuie să fii serios și responsbil și să-ți placă ce faci!

Ia legătura cu echipa BIT TV și îți stăm la dispoziție cu răspunsuri la întrebările tale. La finalul stagiului de voluntariat vei primi un certificat care să ateste experiența acumulată și un dosar cu toată munca ta!

Noi te așteptăm! Nu rata această ocazie!

Cererile de inscriere pot fi trimise pe adresa de email bittv@yahoo.com. Relatii la nr de tel 0787 511 017.

Slider
loading...