Două fete din Pașcani au luat 10 pe linie la BAC

Reușită excepțională pentru absolvenții de liceu care în acest an au obținut medii foarte bune la bacalaureat. Două tinere ce au terminat la „Sadoveanu” au făcut examenul maturității de zece pe linie, fiind astfel în top 8 de nota perfectă pe județul Iași alături de școli de renume. De asemenea, liceul din Pașcani a revenit din nou în atenție, ca fiind unul bun după ce numai doi elevi au picat acest examen, mai exact, neavând media de 6. 

Maria Gabriela Grigoriu și Iuliana Diana Târpescu sunt elevele de nota 10 la BAC-ul din acest an. Ele au terminat cursurile la Colegiul Național „Mihail Sadoveanu” din Pașcani. Emoțiile mari au venit și din partea directoarei, profesorului Genoveva Șerban care a menționat că valoarea școlii se vede prin rezultatele deosebite. Mai mult, doar doi elevi nu au reușit să obțină media 6, cea de trecere.

Maria a terminat anii de școală la profilul Matematică- Informatică. După anii de studiu, tânăra spune că examenul a fost unul ușor însă nu a crezut că media o să fie de 10 pe linie. Se pregătește pentru Facultatea de Medicină și în următorii ani vrea să lucreze cât mai aproape de familie.

Iuliana Diana Târpescu a terminat Filologie tot la “Sadoveanu” și emoționată spune că nu a sperat la media de 10, fiind o persoane critică la tot ceea ce face. Își vede viitorul și în avocatură dar și la catedră, de aceea încă nu e decisă la care dintre cele două Facultăți se va înscrie – Drept sau Litere.

Rezultatele pot fi văzute aici – http://bacalaureat.edu.ro/Pages/JudetRezultMedie.aspx?jud=26 

Slider
loading...