1.1 C
Paşcani
luni, ianuarie 17, 2022

Donații pentru Centrul de recolatare sânge din Pașcani

Donații pentru Centrul de recolatare sânge din Pașcani

Avem spațiu pentru a fi amenajat un centru de recoltare sânge în Pașcani. Trebuie să știți că până a fi deschis sunt nevoie de investiții astfel, cei generoși pot face donații la asociația care se ocupă ca acest loc să fie funcțional. OM BUN așteaptă un semn din partea dv pentru că acest proiect poate salva vieţi! Poate salva viaţa unui membru de familie, a unui vecin sau a unui coleg de la muncă. Ce mai așteptați?

Pentru a salva vieţile celor dragi, locuitorii din Paşcani şi comunele învecinate au nevoie de un centru de recoltare a sângelui. Sănătatea şi chiar viaţa acestora sunt puse în pericol prin amânarea tratamentului sau a intervenţiilor chirurgicale. Acest lucru se poate schimba!

Spaţiul alocat viitorului centru se află într-o clădire insalubră, nerenovată, locaţie care va descuraja donatorii şi în care siguranţa transfuzională poate fi afectată. De aceea, se cere ajutorul păşcănenilor! Acest proiect poate salva vieţi. Poate salva viaţa unui membru de familie, a unui vecin sau a unui coleg de la muncă.

Tot ce trebuie să faci este să ajuți la modernizarea Centrului de Recoltare din Paşcani. Dă o mână de ajutor pentru renovarea sediului în aşa fel încât cu toţii să avem siguranţa faptului că avem o şansă la viaţă!

Cum pot ajuta păşcănenii? Donează pentru renovarea centrului de recoltare! Și un leu face diferenţa, de la cei mulţi, pentru modernizarea Centrului de Recoltare, situat în Str.Eugen Stamate nr. 6-8 et.2. Dacă reprezinţi o societate comercială poţi redirecţiona 20% din impozitul pe profit către Asociaţia Om Bun în contul RO40BTRL02401205298852XX. Conform Codului Fiscal această prevedere nu presupune nici un cost suplimentar, ci pur şi simplu înseamnă redirecţionarea unor bani din suma totală a impozitelor plătite statului român către un ONG.  Dacă reprezinţi o persoană fizică poţi dona orice sumă doreşti în contul RO40BTRL02401205298852XX. Dacă eşti salariat sau alte venituri poţi redirecţiona până la 2% din impozitul pe venit datorat statului prin completarea formularului 230 sau 200.

Menționăm că în data de 31.10.2017, Consiliul Local Paşcani a hotărât înfiinţarea Centrului de Recoltare Paşcani aflat în subordinea Spitalului CF Paşcani. Centrul de Recoltare va funcţiona într-un spaţiu din Piaţa Deal, iar serviciile vor fi asigurate de personalul medical al unităţii.

DE LA ACELAȘI AUTOR

Micii bucătari și actori de la grădiniță!

Micii bucătari și actori de la grădiniță! Mici dar...

Primăria caută pază pentru piețele agroalimentare

Primăria caută pază pentru piețele agroalimentare Se caută servicii...

Arestată pentru evaziune fiscală

Arestată pentru evaziune fiscală  Politistii din Hirlau au actionat pentru...

ACŢIUNE ÎN TRAFIC LA PAŞCANI. Vezi ce amenzi s-au dat

ACŢIUNE ÎN TRAFIC LA PAŞCANI  La data de 15 martie...

Când începe vacanţa de Paşte? Elevii vor sta acasă mai mult!

Vacanța de Paște la sfârșitul lunii Cum Paştele va...