More

  Doi bătrâni au fost la un pas să ardă de vii

  Array

  Doi bătrâni au fost la un pas să ardă de vii în prag de sărbători. Aceştia se aflau în casă, când, în urmă unui scurt circuit întreaga locuinţă s-a aprins. Cei doi soți au scăpat ca prin minune însă întreaga lor agoniseală s-a făcut scrum.
  Doi bătrâni, soţ şi soţie din Muncelul de Sus au fost la un pas să ardă de vii în incendiul izbucnit la locuinţa acestora. Ei au ajuns la Spitalul din Paşcani intoxicaţi cu fum şi arsuri pe spate.
  Nefericitul eveniment a avut loc noaptea trecută în jurul orei 00:22, iar pentru stingerea focului au intervenit două echipaje de Pompieri din Paşcani. Cauza probabilă a incendiului a fost un scurt circuit la reţeaua de energie electrică.

  În incendiu au fost distruse electrocasnicele, mobilierul şi materialele textile care se aflau în casă. De asemenea acoperişul locuinţei a fost distrus în totalitate, valoarea prejudiciului ridicându-se la 80 mii lei.

  Şi o fetiţă de 5 ani din Vânători a ajuns la CPU cu arsuri la picioare cauzate de contactul cu un lichid fierbinte. După dezinfectarea rănilor copilul a fost transferat la Spitalul Sf. Maria din Iaşi pentru tratament de specialitate.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Peste un milion de teste rapide Covid-19 vor ajunge în școli. Peste 4.000 au fost făcute până acum

  4.375 de teste au fost folosite până în prezent în şcoli, 92% dintre acestea având rezultat negativ, a anunţat Ministerul Sănătăţii, vineri, într-un comunicat...

  În martie începe recensământul de probă al populației. Amenzi pentru românii care refuză să participe

  În martie, începe recensământul de probă al populației. Noutatea este că cei selectați vor avea posibilitatea să completeze singuri, on-line, formularul cu întrebări.   Există desigur...

  Elevii de la ,,Miron Costin” premiați la Concursul Internațional Pro-Lectura

  C.P. La inițiativa Asociației Generale a Învățătorilor din Republica Moldova, semestrul al II-lea a debutat sub semnul competitivității, Concursul Internațional Pro Lectura aliniind la...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Înapoi
  Discuta pe Facebook
  Discuta pe Whatsapp