-1.8 C
Paşcani
miercuri, decembrie 8, 2021
Array

Doctorii pascaneni asaltati de pacienti agresati. Doi barbati au fost injunghiati

Starea sociala precara, lipsa de ocupatie sau consumul de alcool, sunt principalele motive pentru care tinerii din Pascani si cei din comunele arondate, ajung intr-un numar mare la spital dupa ce au fost victimele agresiunlor.

De patru saptamani, doctorii de la Spitalul Municipal de Urgenta Pascani, sunt asaltati de un numar mare de pacienti agresati, in special tineri.

Vineri, 19 octombrie, un barbat de 24 ani din localitate Motca a ajuns la Spital dupa ce a fost victima unei agresiuni. Doctorii pascaneni au stabilit faptul ca acesta suferise un traumatism cranio cerebral si o plaga pentranta pe partea stanga de 4 cm, dupa ce a fost injunghiat. Fiind in stare grava, doctorii de la Spitalul Municipal au decis transferul acestuia catre Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului “Sfantul Spiridon” din Iasi. Pe timpul transferului starea de sanatate a pacientului s-a inrautatit, el dezvoltand un hemopneumotorax.

In aceeasi zi, un alt cetatean de 29 ani din Motca, a ajuns pe mana doctorilor pascaneni, dupa ce a fost batut. El a suferit un traumatism cranio cerebral, un traumatism cranio facial, un hematom palpebral stang dar si o plaga contuza temporala stanga. Doctorii pascaneni l-au transferat la Spitalul “Sfantul Spiridon” Iasi.

Tot vineri, un tanar de 20 ani din Tatarusi, a ajuns in Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Municipal Pascanean, in stare de inconstienta dupa ce a fost batut zdravan. El a fost batut de niste vecini si a suferit un traumatism cranio cerebral si un traumatism cranio facial. El a fost transferat catre Spitalul de Neurochirurgie Iasi.

Ziua de vineri, s-a incheiat pentru doctorii Spitalului Municipal, cu un alt caz de agresiune. O tanara de 29 ani din Siretel, a fost agresata de catre un membru al familiei. Ea a suferit un traumatism cranio cerebral si un traumatism cranio facial insa nu a fost nevoie de internare. Dupa ce i-au acordat tratamentul necesar medicii au extarnat-o.

Duminica, 21 octombrie calvarul medicilor a continuat. Un barbat de 44 ani din localitatea Homita a ajuns la spital  injunghiat si policontuzionat in urma unei agresiuni. Acesta suferise un traumtism cranio cerebral dar si o plaga parietala stanga de 4 cm dupa ce a fost injunghiat cu un cutit. El a mai suferit si traumatism de gamba bilateral. Medicii pascaneni l-au stabilizat si l-au trimis de urgenta catre Spitalul “Sfantu Spiridon” Iasi.

DE LA ACELAȘI AUTOR

Micii bucătari și actori de la grădiniță!

Micii bucătari și actori de la grădiniță! Mici dar cu talent! Copiii alături de cadrele didactice ne...

Primăria caută pază pentru piețele agroalimentare

Primăria caută pază pentru piețele agroalimentare Se caută servicii de pază pentru cele două piețe din Pașcani...

Arestată pentru evaziune fiscală

Arestată pentru evaziune fiscală  Politistii din Hirlau au actionat pentru depistarea si clarificarii situatiei persoanelor urmarite. În cadrul...

ACŢIUNE ÎN TRAFIC LA PAŞCANI. Vezi ce amenzi s-au dat

ACŢIUNE ÎN TRAFIC LA PAŞCANI  La data de 15 martie a.c., în intervalul orar 15.00 – 19.00, poliţiştii...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI