Doamnele din Pașcani sunt invitate la mișcare, pe răcoare!

Invitație la mișcarea din partea reprezentanților Clubului Long Ho din Pașcani. Doamnele cu vârsta de 50+ sunt invitate să se alăture programului de a-și păstra tonusul și sănătate la o alergare în aer liber, urmată de exerciţii de respiraţie, dimineaţă pe răcoare. Prima întâlnire este stabilită pentru mâine dimineață, în Parcul Municipal. Programul este în regim de voluntariat și nu se perecepe nici o taxă.

Doamnele din Pașcani sunt invitate la mișcare, pe răcoare! Este vorba despre o inițiativă venită din partea Clubului Long Ho din oraș pentru ca doamnele de vârstă 50+  dornice să-şi păstreze tonusul şi sănătatea, la o alergare în aer liber, urmată de exerciţii de respiraţie, dimineaţă pe răcoare la ora 06.15 în Parcul Municipal Paşcani.

Veţi fi împreună cu o practicantă de vârstă dumneavoastră, ce va înţelege şi va va ajută să va îmbunătăţiţi starea de sănătate. Nu uitaţi, mişcarea zilnică, moderată înseamnă sănătate!” spun organizatorii.

Prima întâlnire va fi pe 14 iunie, ora 6.15 la intrarea în Parcul Municipal Paşcani de pe stradă Ştefan cel Mare, lângă Protoerie. Persoanele ce locuiesc în zona vale sunt așteptate la intrarea în Parcul Municipal în faţă Bisericii Catolice 10 minute mai târziu. Nu se percepe nici o taxă, însă trebuie să fiți îmbrăcate şi încălţate comod şi mai ales să nu uitaţi acasă bună dispoziţie!

Activitatea se vrea a fi un imbold pentru persoanele mature ce ar dori să facă mişcare, dar nu au curaj să înceapă. Date de contact – 0745306678 Lucia Hen.

Nu uitați că niciodată nu e prea târziu să începeţi să faceţi sport!

Slider
loading...