More

  Distribuitori de pliante, bătuți de un patron

  Array

  femeie batuta

  Doi distribuitori de pliante au fost batuti de un pascanean la sfarsitul saptamanii trecute in scara unui bloc. Barbatul s-a enervat ca cei doi, sot si sotie, au batut la usa lui seara tarziu, in jurul orelor 22:00 si l-au deranjat pentru a-i oferi ziare cu promotii de la un supermarket.

  Doi soti, care imparteau materiale promotionale, au fost agresati de un barbat deranjat de prezenta lor, seara tarziu si de insistentele de a accepta ziarele. Evenimentul s-a intamplat pe strada Gradinitei, la blocul Z Trandafirul, in jurul orelor 22:00. Potrivit femeii care impartea pliante, cearta a inceput in momentul in care sotul ei a pus materialele in cutia postala. Dintr-o locuinta de la parter a iesit un barbat, Ion Giurgiuveanu si a inceput sa ii loveasca cu putere cu pumnii si picioarele.

  Femeia a inceput sa strige cu disperare dupa ajutor iar in timp ce un alt vecin a iesit la usa, ea a apucat sa sune la ambulanta si politie.

  La fata locului a ajuns in cele din urma, un echipaj de politie care l-a imobilizat pe agresor, iar cei doi soti au ajuns la Spitalul de Urgenta, in stare grava fiind barbatul.

  Pascaneanul suparat a precizat ca cei doi distribuitori i-au batut seara la usa si l-au deranjat, acesta fiind motivul pentru care au vrut sa ii scoata din scara. In acel moment au inceput sa se imbranceasca iar distribuitorul a venit cu capul de o usa, lovindu-se grav.

  Sotia barbatului batut a depus o plangere la Politie, iar pe numele pascaneanului a fost deschis un dosar de cercetare penala pentru agresiune.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Să fim oameni, nu roboți!

  Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este cel puțin o persoană singură sau o...

  O femeie din București își caută mama. Aceasta s-ar fi stabilit în Pașcani

  O femeie din București își caută mama. Aceasta s-ar fi stabilit în Pașcani. //

  Paște fără tichete sociale pentru pășcănenii cu venituri mici! Viceprimarul Rățoi: Sunt bani aruncați pe apa Sâmbetei! Pintilie: În calitate de președinte al PNL...

  Pășcănenii cu venituri mici nu vor primi, in acest an, tichete sociale de Paste. Hotărârea a fost luată de legislativul pascanean, întrunit in ședința...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet