8.9 C
Paşcani
miercuri, septembrie 22, 2021

Distractie maxima de Ziua Satului Miroslovesti – Duminica Rusaliilor – FOTO/VIDEO

Localitatea Miroslovesti a rasunat ieri de muzica si voie buna. In Duminica Rusaliilor, comunitatea a petrecut de ziua satului, o sarbatoare traditionala de ani de zile. Programul a fost incarcat si a inceput de dimineata, cu o intalnire cu fiii satului la Caminul Cultural din centrul localitatii. 

Apoi, pe scena amplasata in zona Hatas-Grui, au fost premiati elevii cu rezultate deosebite la invatatura, iar cuplurile de aur au fost rasplatite de administratia locala pentru cei 50 de ani de casnicie.

Nu au lipsit nici oficialitatile locale si cele judetene, la sarbatoare fiind prezenti primarul comunei Miroslovesti, Costel Cojocaru, primarul de la Tatarusi, Costel Iosub, Ciohorani – Ticu Simion, Todiresti – Ovidiu Droanca, presedintele Consiliului Judetean Iasi, Maricel Popa si prefectul judetului Iasi, Marian Serbescu.

Distractia a inceput de la amiaza, cu prescolarii, elevii si tinerele talente locale, care au pus in scena un program artistic.

La fel ca in fiecare an, la Miroslovesti au fost prezenti si artisti de renume. Printre acestia s-au numarat si Vasilica Tataru, Andreea Haisan, Angelica Fluture, Alexandru Bradatan, Ion Paladi si Daniela Condurache. Pentru prima data, pe scena au evoluat si membrii Ansamblului „Sarba cu naframa” a Casei de Cultura Hirlau.

Spiritele s-au incins chiar si dupa lasarea intunericului, cand Sonny Flame, a facut atmosfera.

Sarbatoarea s-a incheiat cu un frumos foc de artificii.

DE LA ACELAȘI AUTOR

FOTO | Sezonul murăturilor. Legume proaspete în piața Deal din grădina unui producător local, de la intrarea în Pașcani

Este sezonul muraturilor si timpul potrivit pentru pregatirea camarii pentru iarna. Pietele agroalimentare din municipiul Pascani s-...

Ansambluri din Hărmănești și Tătăruși, la Ateneul Național Iași

Doua ansambluri folclorice din preajma municipiului Pascani vor evolua pe scena Ateneului National din Iasi, in cadrul...

VIDEO | Ziua și furtul din societăți la Pașcani. Rucsac furat dintr-un coafor de pe strada Moldovei, de un adolescent

Ziua si furtul din societati comerciale in municipiul Pascani. Luni, 21 septembrie, inca o persoana a postat...

Profesori de la Unirea, mobilitate în Spania

Sase profesori de la Colegiul Unirea din municipiul Pascani s-au perfectionat in rezolvarea conflictelor ce apar intre...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI