-1.8 C
Paşcani
miercuri, decembrie 8, 2021

Dezbatere publică pentru buget și lista de investiții, la Primăria Pașcani

DEZBATERE PUBLICĂ A PROIECTULUI BUGETULUI DE VENITURI ȘI CHELTUIELI ȘI A PROGRAMULUI OBIECTIVELOR DE INVESTIȚII, CU FINANȚARE DE LA BUGETUL LOCAL ȘI ALTE SURSE DE FINANȚARE ALE MUNICIPIULUI PAȘCANI PE ANUL 2021

 

Municipiul Pașcani, cu sediul în Pașcani, str. Ștefan cel Mare, nr. 16, județul Iași anunță publicul interesat asupra organizării dezbaterii publice a Proiectului Bugetului de venituri și cheltuieli și a programului obiectivelor de investiții, cu finanțare de la bugetul local și alte surse de finanțare ale municipiului Pașcani pe anul 2021. Dezbaterea publică va avea loc în data de 05.04.2021, ora 10:00, în Sala multifuncțională a Municipiului Pascani.

 

La sedința publică ce va avea loc la sediul Municipiului Pașcani pentru dezbaterea publică a proiectului de buget sunt invitați să participe, în limita locurilor disponibile din sala multifunctională cu respectarea măsurilor care se aplică pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, toți cei interesați: cetățeni, persoane fizice și juridice, organizații ale societății civile, organizații neguvernamentale, reprezentanți ai instituțiilor publice interesate.

Proiectul bugetului însotit de anexele aferente au fost afișate pe site-ul institutiei: www.primariapascani.ro , secțiunea Transparență decizională și la sediul Primariei Municipiului Pascani, din str. Stefan cel Mare nr.16 în data de 22.03.2021.

Precizăm totodată că recomandările pe marginea proiectului de buget se primesc la sediul Municipiului Pașcani – Registratură sau în format electronic pe adresa de e-mail:office@primariapascani.ro, până pe data de 06.04.2021.

Persoanele interesate se pot înscrie în vederea luării cuvântului în cadrul sedintei la sediul Municipiului Pașcani – Registratură.

Pentru detalii vă rugăm să consultați agenda sesiunii de dezbatere.

DE LA ACELAȘI AUTOR

Guvernul pregătește relaxări de sărbători. Ciucă: Vom face în așa fel încât să evităm aglomerațiile în magazine, oamenii să circule

Premierul Nicolae Ciucă a declarat, marți, că în această după-amiază va avea loc o ședință a Comitetului...

Cele mai frumoase coșuri de Crăciun, la cel mai accesibil preț (P)

Sărbătorile bat la ușă, ne facem lista și o verificăm de două ori pentru că se pare...

Spațiu de joacă creativ și educativ, la Școala Gimnazială Muncelu de Sus

C.P. „Școala Gimnazială Muncelu de Sus prin proiectul “Și noi vrem spațiu de joacă creativ și educativ!“,...

Monica Berescu, deputat USR: Coaliția hoției PNL – PSD – UDMR refuză profesionalizarea conducerii ANCOM

C.P. România și-a asumat adoptarea directivei europene privind Codul Comunicațiilor drept unul dintre cele 20 de obiective...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI