3.2 C
Paşcani
miercuri, octombrie 27, 2021
Array

Despre toalete scolii de la Motca in Senatul Romaniei

Toaleta unei scoli din zona Pascani a ajuns subiect de discutie in Parlamentul Romaniei. Zilele trecute vicepresedintele Senatului ,Florin Constantinescu a solicitat interventia ministrului Educatiei Nationale, Remus Pricope pentru finalizarea constructiei toaletei de la Scoala Generala din Motca. In interpelarea parlamentarului pascanean se arata ca ar mai fin nevoie de 118.500 lei pentru finalizarea acestei investitii inceputa acum cativa ani de zile.

,,Prin prezenta doresc să vă informez că, pentru buna desfăşurare a activităţii didactice a elevilor care studiază la Şcoala cu clasele I-VIII din comuna Moţca, judeţul Iaşi, este necesară continuarea lucrărilor de construire a unui grup sanitar. Lucrările, realizate în procent de 68,67%, au fost sistate din lipsa banilor. Elevii, inclusiv cei din ciclul preşcolar, merg la toaleta amplasată la 50 m de şcoală. Toaletele vechi sunt insalubre şi prezintă un real pericol de prăbuşire. Domnule Ministru, având în vedere lipsa resurselor financiare pentru continuarea lucrărilor, vă rog să dispuneţi alocarea sumei de 118.500 lei, necesară finalizării lucrărilor.” se arata intr-un comunicat de presa transmis pe adresa redactiei noastre.

Orizont .info

DE LA ACELAȘI AUTOR

Micii bucătari și actori de la grădiniță!

Micii bucătari și actori de la grădiniță! Mici dar cu talent! Copiii alături de cadrele didactice ne...

Primăria caută pază pentru piețele agroalimentare

Primăria caută pază pentru piețele agroalimentare Se caută servicii de pază pentru cele două piețe din Pașcani...

Arestată pentru evaziune fiscală

Arestată pentru evaziune fiscală  Politistii din Hirlau au actionat pentru depistarea si clarificarii situatiei persoanelor urmarite. În cadrul...

ACŢIUNE ÎN TRAFIC LA PAŞCANI. Vezi ce amenzi s-au dat

ACŢIUNE ÎN TRAFIC LA PAŞCANI  La data de 15 martie a.c., în intervalul orar 15.00 – 19.00, poliţiştii...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI