5.2 C
Paşcani
luni, ianuarie 17, 2022

Desene și graffiti pentru a marca Ziua Copilului, în centrul Pașcaniului | FOTO

Zâmbete și voie bună, pe acest ton s-a dat startul distracției la Pașcani, de Ziua Copilului. Cei mici nu s-au lăsat încurcați de ploaie și s-au adunat în număr mare la Casa de Cultură „Mihail Sadoveanu” din municipiu.

Copiii au participat entuziasmați la concursul de desene, hotorâți să-și expună creativitatea. Astfel, unii s-au adăpostit în spațiul special amenajat din interiorul Casei de Cultură, iar alții mai îndrăzneți au decis să dea culoare piațetei din centrul municipiului. Spațiul a devenit repede un furnicar plin de micuți, care s-au grăbit să traseze linii precise din cretă colorată.

Tot în piațeta din centru a avut loc un concurs de graffiti „Copilul din tine” pentru tinerii de până la 25 de ani, un concurs de creație în care cei talentați au avut ocazia să dea formă și culoare pasiunii lor.

Ei au lucrat pe panouri metalice grunduite puse la dispoziție de organizatori, iar câștigătorii au fost anunțați în cadrul premierii care s-a desfășurat începând cu ora 13.00

La Casa de Cultură au fost prezenți și tinerii voluntari de la Clubul „Impact Special” care au organizat, cu această ocazie, o strângere de fonduri pentru realizarea proiectului Impark Zone.

Precizăm că pentru a marca Ziua Copilului, la Casa de Cultură au fost organizate mai multe activități pentru cei mici, precum un exercițiu demonstrativ din partea Inspectoratului de Jandarmi Judetean Iași, dar și o demonstrație de karting.

DE LA ACELAȘI AUTOR

Sesiune live de întrebări și răspunsuri, în locul audiențelor

Audiențe anulate joi, 13 ianuarie, la Primăria Pașcani. Deși...

Sfaturi pentru cei care primesc facturi exagerate la energie

Consumatorii care primesc facturi la electricitate şi gaze, pe...

Primăria Municipiului Pașcani angajează juriști

Primăria municipiului Pașcani intenționează să angajeze doi juriști. Concursul...

Extindere de rețele de apă la Deleni

Vești bune pentru locuitorii comunei Deleni! A fost semnat...

Donații de calculatoare la Clubul Copiilor din Pașcani

Vesti bune pentru cei inscrisi la Clubul Copiilor din...