More

  Descinderi la Hîrlău. Mai multe persoane au fost verificate

  Array

  Descinderi la Hîrlău. Mai multe persoane au fost verificate

  Zi plină pentru oamenii legii. Mai multe persone au fost duse la sediul Poliției pentru a fi verificate, dat fiind că se aflau în baza de date pentru că au făcut diferite infracțiuni. În cadrul a câtorva ore, au fost legitimate sute de oameni, iar amenzile date sunt de aproape 30 mii lei.

  Câteva ore a durat acțiunea polițiștilor de la Hîrlău. Astfel, în cele 7 zone vizate au fost verificați 70 de agenţi economici şi controlate 78 de autovehicule şi 45 atelaje hipo. Au fost efectuate 3 descinderi la locuinţele unor persoane urmărite. Au fost conduse la sediul poliţiei pentru verificări 23 de persoane. Au fost legitimate 218 persoane.

  “În ziua de 23 august a.c., între orele 06:00 – 14:00, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Hîrlău şi Secţiei 9 Poliţie Rurală Hîrlău au acţionat pe raza de competenţă pentru prevenirea infracţionalităţii stradale, prevenirea şi combaterea infracţiunilor de natură silvică, a faptelor de comerţ ilicit, depistarea celor care comercializează produse de contrabandă sau bunuri provenite din infracţiuni, depistarea persoanelor urmărite, prevenirea evenimentelor rutiere, cât şi pentru menţinerea unui climat optim de siguranţă publică.” se arată în comunicatul de presă al IPJ Iași.

  Poliţiştii au aplicat 88 sancţiuni contravenţionale în valoare de 26.200 lei. Au fost ridicaţi în vederea continuării cercetărilor 60 litri bere şi 12 litri vin.

  “La data de 23.08.2016, în jurul orei 08.30, a fost depistat pe DC 135, pe raza comunei Cotnari, un bărbat de 51 ani, în timp ce transporta cu o căruţă material lemnos fără a avea documente de provenienţă şi transport. Faţă de acesta s-a luat măsura sancţionării contravenţionale cu amendă în valoare de 2.000 lei în conformitate cu prevederile Legii nr. 171/2010, iar cantitatea de 0,540 mc lemn de foc a fost ridicată în vederea confiscării.” se arată în comunicatul de presă al IPJ Iași.

  Tot ieri, 23.08.2016, în jurul orei 10.00 a fost depistat pe DE 58, pe raza localităţii Cotnari, un bărbat de 57 ani, din comuna Cotnari, în timp ce conducea un auto, având montate anvelope cu alte dimensiuni decât cele prevăzute în cartea vehiculului. Acesta a fost sancţionat contravenţional conform OUG nr.195/2002, cu amendă în valoare de 500 lei, iar ca măsură complementară i s-a reţinut certificatul de înmatriculare al autovehiculului.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Începe vaccinarea personalului din învățământ. La Pașcani nu este nici un centru special pentru cadrele didactice

  De joi, 25 februarie a.c.m, incepe vaccinarea personalului din invatamant din judetul Iasi. Programarea se va realiza prin intermediul unităților de învățământ. Solicitările personalului...

  Primăria Pașcani anunță începerea campaniei de curătenie de primăvară în oraș

  Mai sunt cateva zile pana la prima luna de primavara, iar Primaria municipiului Pascani a anuntat ca va incepe campania de curatenie in oras....

  Cum puteți trimite sesizări la Primăria Pașcani

  Primaria Pascani a trimis un comunicat de presa despre modalitatile prin care cetatenii pot trimite sesizari catre administratia locala. Oamenii au mai multe variante,...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Înapoi
  Discuta pe Facebook
  Discuta pe Whatsapp