More

  Demersuri pentru redeschiderea spitalului din Targu Frumos

  Array

  Administratia locala din Targu Frumos face demersuri pentru redeschiderea Spitalului Orasenesc. Edilul, Ionel Vatamanu, ar vrea ca unitatea medicala sa functioneze ca sectie externa a Spitalului de Urgenta Pascani si a cerut ajutorul directorului, Costica Panzaru.

  Maine, la ora 11:00, la sediul Primariei Targu Frumos va avea loc o sedinta de importanta majora pentru locuitorii orasului. Consilierii locali, impreuna cu primarul, se intalnesc cu directorul Spitalului de Urgenta Pascani, Costica Panzaru, pentru a discuta ce conditii trebuie sa indeplineasca ca spitalul din oras sa fie redeschis ca sectie externa a unitatii medicale din Pascani.

  Initiativa apartine edilului, care a precizat ca va face toate demersurile ca spitalul sa functioneze incepand de la sfarsitul anului curent. In acest sens, in sedinta de Consiliul Local din aceasta luna va propune renuntarea la unele investitii prinse in bugetul local, iar banii sa fie redirectionati catre dotarea spitalului.

  Potrivit primarului, sectia de radiologie care este data in comodat pe o perioada de cinci ani medicului Ali Ghneim ar putea reveni in componenta spitalului. Asta deoarece in contract este prevazuta o clauza prin care actul se reziliaza daca apare posibilitatea de redeschidere a unitatii spitalicesti.

  Mentionam ca spitalul din Targu Frumos a fost inchis in 2011, prin ordin de ministru chiar daca deservea sute de mii de oameni.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Moped neînregistrat condus de un tânăr fără permis în Tătăruși

  La data de 1 martie a.c., poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Tătăruşi au oprit, pentru control, pe raza comunei Tătăruşi, un moped condus...

  Demarează campania de primire a Cererii Unice de plată pentru 2021. Ce trebuie să facă fermierii

  Demararea Campaniei de primire a Cererii Unice de Platăîn anului 2021 Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) informează căîncepând cu data de 01 martie 2021,a...

  Episcopia Catolică de Iaşi solicită obţinerea acordului părinţilor pentru orele de educaţie sanitară

  Episcopia Romano-Catolică din Iaşi susţine poziţia Bisericii Catolice din România, care cere ca părinţii să îşi dea acordul înainte ca un copil să poată...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Înapoi
  Discuta pe Facebook
  Discuta pe Whatsapp