Slider

Deleni – Imn și rugăciune înainte de ședința CL

După intonarea imnlui de stat înaintea începerii fiecărei ședințe de Consiliu Local, în comuna Deleni din apropiere de Hîrlău, un ales local a venit cu propunerea ca imediat după, toți cei prezenți să accepte și să se roage. Mai exact, să spună cu glas tare – Tatăl nostru ca mai apoi ședința să continue cu ordinea de zi și dezbaterea propriu zisă.

În fiecare ședință de Consiliu Local din comuna Deleni, atunci când aleșii se întâlnesc pentru a dezbate și votat proiectele propuse de edil și nu numai, intonarea imnului nu lipsește. Astfel, cu mâna la piept și în poziția de drepți, cei prezenți nu renunță la patriotism, în componență fiind 17 consilieri de la PNL și PSD.

În cea mai recentă ședință de Consiliu, Aurel Chiriac de la PNL, pensionar în vârstă de 63 ani a venit cu propunera ca imediat după imnul României – Deșteaptă-te române, să fie spusă și rugăciunea Tatăl nostru ca ședința să se desfășoare mai bine.

Președintele de ședință, Benone Rașcu a spus că această propunere se va discuta iar în viitorul apropiat cel mai probabil va face parte dintr-un proiect de hotărâre.

La discuție a intervenit a viceprimărița Maria Scârțu care spune că ideea nu este una bună pentru că sunt consilieri de altă religie.

Ședința de Consiliu Local a comunei Deleni a avut loc în după amiaza zilei de 30 iunie.

Slider
loading...