More

  Cursuri gratuite de pregătire pentru admiterea la Facultatea de Bioinginerie de la UMF

  Facultatea de Bioingierie Medicală de la Universitatea de Medicină şi Farmacie „Grigore T. Popa“ din Iaşi organizează în perioada următoare o serie de cursuri gratuite pentru a-i ajuta pe elevii de liceu care vor să dea admitere la instituţia de învăţământ superior medical.

  Cursurile sunt menite pentru cele două specializări de la universitate, Bioinginerie şi Balneofiziokinetoterapie şi recuperare, şi vor avea loc la sediul facultăţii, pe strada Mihail Kogălniceanu nr. 9-13.

  Pregătirile au devenit o tradiţie la nivelul facultăţii, reprezentanţii acesteia consemnând că a crescut nivelul de pregătire şi notele celor care au devenit ulterior studenţi în anul I.

  „Concursul de admitere constă într-o teză scrisă ce diferă în funcţie de specializare. La bioinginerie este la alegere între matematică sau biologie, iar la Balnefiziokinetoterapie şi recuperare se va da din Biologie“, au precizat reprezentanţii facultăţii.

  Pregătirea la Biologie, mai concret – anatomia şi fiziologia omului, materia de clasa a XI-a, are loc în fiecare joi de la ora 15.30 în amfiteatrul A1, în timp ce la matematică, mai exact algebră şi analiză matematică, au loc cursuri în fiecare vineri de la ora 15.30, în sala 3.4.

  Cei interesaţi se pot înscrie la sesiunile de pregătire prin trimiterea unui e-mail la adresa bioinginerie@umfiasi.ro.

  Sursa Ziarul de Iasi

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Situatia la zi a scolilor unde sunt noi cazuri de coronavirus: Scoala Uda, Siretel, Feredeni si „Petru Rares” Harlau

  Noua profesori din scolile din preajma municipiului Pascani, dar si a orasului Harlau s-au infectat in ultimele zile cu virusul COVID-19. Potrivit Directiei de...

  Un bătrân internat pe secția ATI- suport COVID-19, a murit la Spitalul Municipal Pașcani

  Un batran in varsta de 76 de ani a pierdut lupta cu viata, dupa ce a fost diagnosticat cu virusul SARS-COV2, la Spitalul Municipal...

  LISTĂ. Cele 24 de boli pentru care se instituie izolare acasă sau în spitale

  Guvernul a aprobat o hotărâre privind lista bolilor infectocontagioase pentru care se instituie izolarea persoanelor la domiciliu sau în spital. Documentul stabilește lista bolilor infectocontagioase...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI