Slider

Clubul “Long Ho” din municipiul Pascani pregateste la finalul saptamanii o competitie destinata copiilor si juniorilor din oras si filiala din Iasi. Evenimentul de amploare, organizat cu intarziere de Ziua Copilului, va avea loc la sala de sport de la Stadionul Municipal de Fotbal. Cei mai buni vor primi diplome, medalii si materiale sportive.

Circa 70 de sportivi din Pascani si Iasi vor participa sambata la o competitie de Qwan Ki Do. Clubul Long Ho, organizeaza cu intarziere “Cupa de vara”, care ar fi trebuit sa se desfasoare de Ziua Copilului. Concursul va avea loc in sala de sport de la Stadionul Municipal de Fotbal, incepand cu ora 11:00.

Pe langa competitia propriu-zisa, in care sportivii se vor stradui sa castige locuri fruntase, vor avea loc si demonstratii ale acestui sport. Cei mai buni vor fi premiati de catre organizatori cu diplome, medalii si materiale sportive. Concursul este sprijinit si de sponsori.
Clubul Long Ho din Pascani s-a constituit in 1985, iar de-a lungul timpului sportivii care practica Qwan Ki Do, au reusit sa adauge in palmaresul lor medalii dupa medalii. Prima performanta a fost la Campionatul European din 1996, cand Mirela Ancuta a luat aur.

Slider
loading...