3.1 C
Paşcani
luni, decembrie 6, 2021
Array

Cupa Dan Sălceanu la fotbal, duminică. Intrarea este liberă

Cupa Dan Sălceanu la fotbal, duminică. Intrarea este liberă

Dacă nu aveți program duminică dimineață, aveți o variantă de petrecere a timpul liber. Mai exact, la baza sportivă din Pașcani, are loc a V a ediție a evenimentului sportiv Cupa Dan Sălceanu la fotbal. Competiția este dedicată prichindeilor iar pe lista deja s-au înscris patru echipe din Iași,  Roman, Suceava și Pașcani. Sunt puse în joc și premii importante. Intrarea este liberă.

Materialul video în cadrul știrilor INFOBIT.

O nouă ediție a evenimentului sportiv Cupa Dan Sălceanu la fotbal este programtă pentru această duminică, 3 septembrie, începând cu ora 09:00 pe stadionul din Pașcani. Intrarea este liberă la meciurile de fotbal jucate de echipele din oraș, Roman, Suceava și Iași.

Jucătorii vor avea vârste de 11 – 12 ani iar la finalul competițiilor cei mai buni vor fi premiați cu diplome, medalii, cupe și echipamente sportive. Se vor premia – cel mai bun jucător al turneului, portar și golghetăr pe lângă campioana evenimentului.

Evenimentul poartă numele marelui jucător de fotbal Dan Sălceanu născut la Pașcani, care a fost coleg de echipa cu mari glorii ale fotbalului ca Ilie Datcu, Cornel  Dinu, Mircea Lucescu, Ion Pârcălab. De asemenea a devenit triplu campion national la fotbal și are mai multe meciuri jucate la echipa națională a României. Este și cetățean de onoare a Municipiului Pașcani.

Întrebat ce amintiri îi vin acum în minte legate de marile meciuri în care a jucat, pășcăneanul a povestit un moment când i-a fost mai greu. Vizibil emoționat, Dan Sălceanu și-a amintit de clipa când a avut piciorul în gips însă s-a ambiționat și a intrat pe teren.

Povestea de viață și tot parcursul din fotbal le puteți vizona în cadrul interviului acordat pentru BIT TV la emisiunea Jos pălăria.

DE LA ACELAȘI AUTOR

Palatul Alexandru Ioan Cuza de la Ruginoasa poate fi vizitat și virtual

Muzeul de Sit Arheologic de la Cucuteni și Palatul „Alexandru Ioan Cuza” de la Ruginoasa (județul Iași)...

Mesaje de Sfântul Nicolae 2021. Urări amuzante și felicitări de trimis celor dragi

Pe 6 decembrie este prăznuit Sfantul Nicolae, ocrotitorul marinarilor și al copiilor. Astăzi, sute de mii de români...

Piesa „All I Want for Christmas is You” a primit statutul oficial de „diamant”. S-a vândut în 10 milioane de exemplare

Dar de preţ pentru Mariah Carey, înainte de Crăciun: celebrul ei cântec "All I Want for Christmas...

Un tânăr teribilist la volanul unui BMW a făcut prăpăd la Hârlău! A scăpat bolidul de sub control şi s-a răsturnat după ce a...

Un accident rutier grav s-a produs seara trecută între două autoturisme. Accidentul a avut loc în orașul...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI