More

  Cumpărături pe ultima sută de metri VIDEO

  Array

  Ca in fiecare an, cei mai multi dintre pascaneni au lasat cumparaturile pentru Paste, pe ultima suta de metri. O dovedeste forfota mare din magazine si piete care sunt pline de clinti. Si pentru ca e tarziu pentru cumparaturi, pascanenii nu se mai uita la pret. Mai mult decat atat, parcarile sunt pline, iar unii soferi lasa masina pe unde apuca. Mai multe informatii in materialul video.

  Indiferent de venituri, pascanenii fac tot posibilul sa aiba pe masa de sarabatori bunatati care mai de care. Asa ca ultimii bani s-au dus astazi doar pe ingredientele principale pentru ospat.

  cumparaturi pe ultima suta

  Majoritatea dintre ei au strabatut orasul si magazinele cu lista in masa, iar cosurile s-au umplut cu bunatati.

  cumparaturi

  Si tanti Anica din Ruginoasa a venit astazi dis de dimineata, la Pascani pentru a-si face cumparaturile. A stat cateva ore pentru a cumpara carne. La cei 73 de ani ai sai nu mai face cozonac ci l-a luat gata facut. E emotionata ca isi va revedea baietii care locuiesc la Barsov.

  cumparaturi tanti anica

  Lasatul pe ultima suta de metri se datoreaza si programului incarcat de la serviciu, dar si in speranta ca preturile vor fi reduse de comercianti.

  Cumpărătorii au aşteptat minute bune la casă pentru a-şi achita produsele cumpărate.

  Mentionam ca marile magazine din Pascani au inchis numai in prima zi de Paste. www.bittv.info

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Cumpărati un coș pascal făcut de copiii de la Asociația Lumină și Dar Pașcani. Bucuria micuților este dublă

  Apropierea sarbatorilor de Pasti se simte cu adevarat la centrul Asociatiei Lumina si Dar, coordonata de parintele Dumitru Cristea, din municipiul Pascani. Zeci de copilasi au confectionat cosuri pascale din hartie, care pot infrumuseta masa oricarui crestin in zi de sarbatoare. Un cos costa intre 8 si 10 lei si poate fi vazut si cumparat de pe pagina de Facebook a asociatiei. //

  Minor de 15 ani, depistat în trafic la volanul unui autoturism

  Minor de 15 ani, depistat în trafic la volanul unui autoturism. //

  Ministerul Muncii a modificat modelul contractului de muncă și a introdus o nouă obligație pentru angajatori

  Ministerul Muncii a modificat modelul cadru al contractului individual de muncă și a introdus o nouă obligație care îi revine angajatorului: să informeze salariatul, în momentul angajării, cu privire la obligația de a adera la un fond de pensii administrat privat. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet