15.1 C
Paşcani
sâmbătă, noiembrie 27, 2021

Cum se anunță vremea pentru marți, 16 ianuarie

Marti (16 ianuarie) Vremea va deveni în general închisã, iar valorile de temperaturã vor fi în creştere semnificativã faţã de intervalul precedent în aproape toatã ţara, numai în primele ore ale dimineţii menţinându-se local ger în nord şi în centru. Precipitaţiile vor fi în extindere treptatã, vor deveni moderate cantitativ în vest şi doar în regiunile estice se vor semnala pe spaţii mai restrânse. La început vor fi mai ales ninsori, însã din orele dupã-amiezei şi lapoviţã sau ploaie ce vor depune polei local în sudul Banatului, Oltenia, vestul şi sud-vestul Transilvaniei, apoi şi în Muntenia şi Moldova şi posibil în Dobrogea. Vântul se va intensifica în regiunile vestice, unde temporar rafalele vor depãşi 60 km/h, dar şi la munte, cu peste 70…80 km/h pe creste, apoi şi în estul şi sud-estul ţãrii, la cote mai reduse. Temperaturile maxime se vor încadra în general între -3 şi 5 grade, iar cele minime între -6 şi 4 grade. Izolat va fi ceaţã.

În județul Iași se anunță zile geroase, mai ales pe timpul nopții și la primele ore ale dimineții când în termometre se vor înregistra și -9 grade Celsius. Umiditatea va fi ridicată, șanse slabe de precipitații, cerul va fi senin iar vântul va bate slab până la moderat.

DE LA ACELAȘI AUTOR

Micii bucătari și actori de la grădiniță!

Micii bucătari și actori de la grădiniță! Mici dar cu talent! Copiii alături de cadrele didactice ne...

Primăria caută pază pentru piețele agroalimentare

Primăria caută pază pentru piețele agroalimentare Se caută servicii de pază pentru cele două piețe din Pașcani...

Arestată pentru evaziune fiscală

Arestată pentru evaziune fiscală  Politistii din Hirlau au actionat pentru depistarea si clarificarii situatiei persoanelor urmarite. În cadrul...

ACŢIUNE ÎN TRAFIC LA PAŞCANI. Vezi ce amenzi s-au dat

ACŢIUNE ÎN TRAFIC LA PAŞCANI  La data de 15 martie a.c., în intervalul orar 15.00 – 19.00, poliţiştii...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI