16.1 C
Paşcani
sâmbătă, noiembrie 27, 2021

Cum să fii student în UE. Atelier de lucru la Colegiu “Sadoveanu” Pașcani

Cum să fii student în UE.

Atelier de lucru la Colegiu “Sadoveanu” Pașcani

 Interesul de a studia în străinătate și avantajele care ți le oferă după terminarea studiilor universitare îi face pe elevii pășcăneni să se orienteze către Marea Britanie, Olanda, Danemarca, Elveția sau chiar SUA. Astăzi, la o școală din Pașcani un reprezentant al IntegralEdu a vorbit elevilor despre ce trebuie să faci pentru a fi student în Europa. A dat ponturi și a răspuns întrebărilor curioșilor.

La târgurile de profil, standurile Universitărților de afară sunt pline de elevii buni ai țării. Astăzi, la Colegiul “Sadoveanu” din Pașcani, un reprezentant al IntegralEdu a fost prezent în oraș, la invitația profesorilor de limba engleză. În timpul alocat s-au prezentat pașii necesari pentru aplicarea la facultățile din străinătate.  Mai exact s-a discutat despre școlile din afară, profilul lor, dar și despre cum să scrii o scrisoare de intenție sau despre cum să faci un eseu care să scoată în evidență cele mai importante date despre candidat.

Atelierul de lucru a fost unul dintre activitățile stabilite și desfășurate în această săptămâna când s-a marcat Școala Altfel dar și Zilele Școlii.

Menționăm că Integral Edu este cel mai important consultant educational din Romania pentru studii in afara tarii cu o experienta internationala de peste 25 de ani in consilierea elevilor, parintilor si a tuturor celor interesati de alegerea celor mai bune programe educationale si institutii de invatamant din strainatate, studii gimnaziale, liceale, universitare si centre de limbi straine.

DE LA ACELAȘI AUTOR

Micii bucătari și actori de la grădiniță!

Micii bucătari și actori de la grădiniță! Mici dar cu talent! Copiii alături de cadrele didactice ne...

Primăria caută pază pentru piețele agroalimentare

Primăria caută pază pentru piețele agroalimentare Se caută servicii de pază pentru cele două piețe din Pașcani...

Arestată pentru evaziune fiscală

Arestată pentru evaziune fiscală  Politistii din Hirlau au actionat pentru depistarea si clarificarii situatiei persoanelor urmarite. În cadrul...

ACŢIUNE ÎN TRAFIC LA PAŞCANI. Vezi ce amenzi s-au dat

ACŢIUNE ÎN TRAFIC LA PAŞCANI  La data de 15 martie a.c., în intervalul orar 15.00 – 19.00, poliţiştii...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI