Slider

Sportivii de la CSM Pașcani au început cu o victorie, noul sezon de liga a III-a din Cupa României la fotbal. Miercurea trecută ei au câștigat un meci în deplasare, contând pentru faza I a Cupei Romaniei, ediția 2015-2016, reușind să-I învingă pe cei de la Victoria Horia Neamț, cu scorul de 5 la 3. Din lotul reunit pentru acest prim meci de ligă au făcut parte mai mulți juniori decât seniori, iar echipa a fost coordonată de antrenorul Romică Văcaru.

Următorul meci din faza a doua a aceleiași competiții naționale va fi susținut de sportivii pășcăneni tot în deplasare, astăzi după-amiază, la 17.30 cu echipa ieșeană Rapid Dumești. Reamintim faptul că cele două formații s-au mai întâlnit tot pe terenul celor de la Dumești anul acesta, iar formația pășcăneană s-a impus cu scorul de 2 – 1.

“Avem incredere in baietii nostrii si speram sa facem, astazi in deplasare o figura frumoasa in faza a doua a cupei Romaniei. Stim ca avem un lot subtire momentan, dar speram ca un scurt timp sa ne vina 5 – 6 jucatori” ne-a declarat presedintele CSM Pascani, Bogdan Mandric.

Campionatul ligii a III-a va începe pe data de 29 august, iar în această ligă sunt înscrise 77 de formații, împărțite în 5 serii. CSM Pașcani se regăsește în seria I, care este alcătuită din 15 echipe.

Amintim că anul trecut sportivii de la CSM Pașcani au încheiat sezonul în liga a III-a seria I, pe o poziție codașă 9, din clasamentul celor 12 echipe participante. Echipa pașcăneană este finanțată de la Bugetul Local anul acesta cu suma de 700 de mii de lei.

Slider
loading...