8.9 C
Paşcani
miercuri, septembrie 22, 2021
Array

Criza de personal la Evidenta Populatiei Pascani

Criza de personal la Serviciul de Evidenta a Populatiei din Pascani. Din 19 posturi doar 9 sunt ocupate, in conditiile in care volumul de munca este tot mai mare. Secretarul Primariei a cerut dotari suplimentare in vederea pregatirii pentru alegerile europarlamentare si prezindentiale din acest an.

Cel mai important si aglomarat serviciu public din Pascani lucreaza cu jumatate din numarul de personal prevazut in organigrama. Nu se pot face noi angajari din cauza legislatiei nationale iar volumul de muca creste de la o zi la alta. Acestea sunt principalele concluzii care s-au desprins astazi din raportul de activitate pentru anul 2013 prezentat in sedinta Consiliului Local .
Edilul pascanean a explicat ca a facut demersurile necesare pentru ocuparea posturilor vacante dar inca nu a primit un raspuns favorabil.
Mai mult secretarul Primariei, Mircea Zuzan a atras atentia ca din acest an, Servicul de Evidenta a Populatiei va avea o serie de atributii privind pregatirea alegerilor europarlamentare si cele prezidentiale. Astfel ar urma sa fie actualizate listele electorale cu acelasi numar de salariati.
Mentionam ca Primaria Pascani a solicitat avizul Agentiei Nationala a Functionarilor Publici, pentru ca in acest an sa fie ocupate, prin concurs, 26 de posture din cele 70 vacante.

 

DE LA ACELAȘI AUTOR

Micii bucătari și actori de la grădiniță!

Micii bucătari și actori de la grădiniță! Mici dar cu talent! Copiii alături de cadrele didactice ne...

Primăria caută pază pentru piețele agroalimentare

Primăria caută pază pentru piețele agroalimentare Se caută servicii de pază pentru cele două piețe din Pașcani...

Arestată pentru evaziune fiscală

Arestată pentru evaziune fiscală  Politistii din Hirlau au actionat pentru depistarea si clarificarii situatiei persoanelor urmarite. În cadrul...

ACŢIUNE ÎN TRAFIC LA PAŞCANI. Vezi ce amenzi s-au dat

ACŢIUNE ÎN TRAFIC LA PAŞCANI  La data de 15 martie a.c., în intervalul orar 15.00 – 19.00, poliţiştii...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI