More

  Criminalul din Gastesti, internat la „Socola”

  Bărbatul din suburbia Gastesti care și-a ucis mama a fost internat la Spitalul Clinic de Psihiatrie „Socola”unde va fi supus expertizei psihiatrice. Măsură a fost dispusă de către procurorul criminalist, în urmă audierii care a avut loc în cursul zilei de luni, pentru a se stabili dacă a avut discernământ în momentul comiterii faptei.
  În data de 3 februarie 2020, în jurul orelor 6:30,în timp ce se află în locuința din municipiul Pașcani județul Iași, pe fondul unui conflict spontan, suspectul, în vârstă de 44 de ani, i-a aplicat mamei câteva lovituri cu o bucată de lemn, la nivelul capului, leziunile cauzate provocând decesul victimei.
  În urmă audierii suspectului cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor asupra unui membru de familie, procurorul criminalist a dispus expertizarea psihiatrică a acestuia pentru a se stabili dacă a avut discernământ la momentul comiterii faptei” a declarat Mihaela Apostol, prim-procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași.
  Tragedia a șocat  întreaga comunitate din suburbia Gastesti, cu atât mai mult apropiații victimei. Autorul crimei era cunoscut că fiind violent, iar mai ales atunci când consumă alcool, individul îşi lovea mama. Situaţia era cunoscută inclusiv în rândul poliţiştilor, care l-au anchetat în mai multe dosare pentru violență sau amenințări. Nu a fost niciodată tras la răspundere, deoarece mama sa l-a iertat şi şi-a retras plângerea.  Pe numele individului a fost emis inclusiv un ordin de restricție, care a expirat pe 27 ianuarie.
  După efectuarea expertizei psihiatrice, bărbatul va ajunge în fața judecătorilor, pentru a se stabili dacă cercetările vor fi făcute în stare de arest.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Cuplurile de aur din Moțca vor fi premiate de administratia locală

  Desi traim vremuri grele, cu o pandemie care ne-a schimbat vietile, administratia locala din comuna Motca nu a uitat de cuplurile de aur din...

  Demersuri pentru dotarea Spitalului CF Pașcani, devenit suport COVID-19

  Spitalul General CF din municipiul Pascani, devenit suport COVID 19, face demersuri pentru dotarea institutiei medicale, cu echipamente necesare tratarii pacientilor care se lupta...

  Accident rutier grav cu o victimă în Pașcani

  Accident rutier grav, marti seara, 24 noiembrie a.c., imediat dupa lasarea intunericului pe strada Gradinitei, din municipiul Pascani. Un tanar care ar fi vrut...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI