Bucurie uriasa pentru zeci de copii din orasul Targu-Frumos. La fel ca in ultimii ani, administratia locala ii trimite la mare, intr-o vacanta de aproape o saptamana, pe elevii care au rezultate foarte bune la invatatura. Tabara va fi intr-o statiune din Eforie Nord, cu toate facilitatile si trei mese incluse. Cei care vor ajunge pe litoralul Marii Negre vor pleca din oras, cu un autocar, la inceptul lunii iulie.

50 de copii din Targu-Frumos vor pleca pe litoral, nu pe banii parintilor, ci intr-o vacanta oferita de administratia locala. In sedinta de Consiliu Local, ce a avut loc ieri, alesii au aprobat finantarea unei tabere scolare pentru sase zile, intr-o statiune din Eforie Nord.

Pentru aceasta excursie, devenita deja o traditie pentru targoveti, a fost aprobata suma de 4.000 de lei. Elevii vor pleca cu un autocar, cel mai probabil, de pe data de 12 iulie, impreuna cu cinci insotitori. Criteriile pe baza carora vor fi alesi beneficiarii sunt: rezultatele bune la invatatura, situatia sociala a familiei si a elevului. Propunerile vor fi facute de directorii de scoli.

Scolarii vor fi cazati intr-o statiune in camere duble de doua stele, teren de sport si restaurant. De asemenea, vor avea mai multe mese pe zi si vor face diferite activitati.

Mentionam ca potrivit ofertei turistice trimisa Primariei Targu-Frumos, tariful practicat de complexul de la malul marii este de 85 de lei de persoana pe zi.

Slider
loading...