More

  Controale liberale la societăţile CL Paşcani. La PSA se verifică salariile, la RAGCL s-au plimbat cu autobuzul

  Array

  A început sezonul vânătorii de greşeli şi a căutării de soluţii providenţiale la societăţile şi regiile aflate în subordinea Consiliului Local Paşcani.
  Comisiile liberale de control s-au deplasat la faţa locului pentru a verifica actelor financiar-contabile. În cursul zile de astăzi la societatea de salubritate au ajuns doar doi din cei trei membri ai comisiei, Claudiu Bodoasca de profesie inginer şi avocatul Cătălin Conache, fără Maria Timofte – medic la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului din Pașcani.
  Ei au spus că până săptămâna viitoare vor finaliza activitatea de documentare şi că nu au întâmpinat dificultăţi până acum.

  Şi la fostul operator de apă şi canalizare au început verificările. Din comisie fac parte oamenii de afaceri Sorin Olariu de la PMP şi liberalii Ioan Danu şi Alexandru Dandu, specialist în comunicare. Şi aici sunt căutate răspunsuri printre actele contabile şi posibile soluţii pentru salvarea societăţii. Au început cu salariile directorilor şi urmează achiziţiile.

  La regia locală de termoficare, verificarea a avut loc săptămâna trecută. Din comisie fac parte oamenii de afaceri Marius Pintilie şi Andrei Raznic precum şi Mihaela Spiridon, profesor de religie. Doar primii doi au fost în control. S-au uitat prin rapoartele financiar contabile şi s-au plimbat cu autobuzul, a spus directorul RAGCL, Gelu Nedelcu.
  Menţionăm că din aceste comişi au refuzat să facă parte consilierii PSD. Totodată au anunţat că şi ei vor face o analiză a societăţilor aflate în subordine, dar în cadrul comisiilor de specialitate.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Primaria Pascani se joaca cu focul. Gunoiul depozitat ilegal a fost incendiat -VIDEO

  Gunoaiele depozitate ilegal de administratia locala, la iesirea din Pascani au fost incendiate in cursul zilei de astazi. Focul a fost surprins chiar de...

  CL PASCANI, O NOUA SEDINTA EXTRAORDINARA

  Legislativul pascanean este convocat, din nou, in sedinta extraordinara pe 10 martie a.c., de la ora 14. Pe ordinea de zi sunt doar doua...

  Primăria Pașcani anunță un program de colectare a deșeurilor voluminoase, în următoarea perioadă

  Primăria Municipiului Pașcani a anuntat printr-un comunicat de presa un program de colectare a deșeurilor voluminoase, în următoarea perioadă. In colaborare cu operatorul judetean,...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI