0.8 C
Paşcani
vineri, ianuarie 21, 2022

Conferința de închidere a proiectului FRUMOSS, de la Târgu Frumos

Luni, 16 august 2021 a avut loc conferința de închidere a proiectului FRUMOSS – Formarea Resurselor Umane, Mediere, Orientare si Servicii Sociale, cod proiect 115113. Asociația Centrul Diecezan Caritas Iași în parteneriat cu Kinego, Primăria orașului Târgu Frumoss și Școala „Ion Creangă” Târgu Frumos, a organizat luni, 16 august 2021, conferința de închidere a proiectului FRUMOSS – Formarea Resurselor Umane, Mediere, Orientare si Servicii Sociale, cod proiect 115113.

 


Conferința a început cu un cuvânt din partea domnului Onișoru Radu, managerul proiectului, care a făcut o scurtă prezentare a proiectului punând accent pe activitățile care s-au desfășurat pe parcursul celor trei ani.
Părintele Iosif Iacob, directorul Asociației Centrul Diecezan Caritas Iași a felicitat întreaga echipă a proiectului manifestându-și dorința de a continua colaborarea cu Biroul de asistență socială a orașului Târgu Frumos.
Din partea Primăriei orașului Târgu Frumos, domnul viceprimar Alexa- Anghelus Ion a rostit un cuvânt de apreciere și de mulțumire pentru tot ceea ce a reușit acet proiect să aducă bun în comunitate.
D-na Doleanu Ana-Maria, director al Școlii „Ion Creangă” Târgu Frumos, a subliniat faptul că prin acest proiect de dezvoltare oamenii au înțeles importanța educației, principiile ei și rolul semnificativ pe care îl are accesibilitatea la educație.
Activitatea de formare profesională a fost caracterizată de schimbări si provocări pe parcursul desfăsurării proiectului la care asociatia a găsit solutii de fiecare dată prin implicarea activă a membrilor echipei.
Desi anul 2020 a fost caracterizat de situația epidemiologică generată de virusul SARSCoV-2, în cadrul activității de formare s-au luat toate măsurile necesare in conformitate cu legislația în vigoare astfel încât cursurile să se desfășoare în condiții de siguranță. Programele de formare profesionala desfasurate in cadrul proiectului au fost: Ingrijitoare Batrani la Domiciliu, Camerista, Infirmiera, Tehnician Maseur, Maseur, Competente antreprenoriale, Bucatar, Frizer-Coafor-Manichiurist-Pedichiurist.
Mulțumim tuturor partenerilor, autorităților și voluntarilor pentru implicarea în implementarea proiectului FRUMOSS.
Sursa Facebook

DE LA ACELAȘI AUTOR

100 de porții de fasole cu cârnați gratuite, la Mon Jardin, de Ziua Unirii 

Invitație pentru pofticioși! Deoarece Ziua Unirii este un prilej de...

Case gratis sau 5.000 de euro, pentru cei care se mută într-un sat din Italia. Condiţia pentru a primi banii

Roseto Valfortore, un "sat fantomă" din sudul Italiei, pune...

Bugetul orașului Târgu Frumos, în dezbatere publică DOC

A fost publicat proiectul de buget și lista de...

ANM: Vreme se răcește!

Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie, valorile termice vor fi...