Slider


Sute de elevi din zona Moldovei si din comunele din preajma municipiului Pascani au participat sambata la un concurs interjudetean de dans, ce s-a desfasurat la Clubul Copiilor din oras. Micii dansatori au impresionat juriul prin stilurile prezentate precum, tango, bachata, balet, vals sau dans modern. Pe langa toate acestea, nu a lipsit nici folclorul romanesc.

Clubul Copiilor din Pascani a organizat sambata, 3 iunie, cea de-a sasea editie a Concursului Judetean “Armonii Dansante”, cu o participare numeroase din zeci de localitati din mai multe judete din Moldova. Evenimentul a inceput de dimineata, iar peste 30 de echipe formate din elevi, de mai multe varste, au impresionat juriul datorita coregrafiilor impresionante.

Profesionisti in devenire, elevii au dansat in pasi de tango, rumba, cha-cha, bachata, balet sau vals. Adolescentii au pus in scena si dansuri tiganesti sau tematice.

Nu putea fi lasat la deoparte nici folclorul traditional. Dansatoarele imbracate in portul romanesc au dansat sarbe si hore, bine puse la punct.

Mentionam ca la concurs au participat elevi din Suceava, Neamt, Iasi, Vaslui si Focsani.

Slider
loading...