Slider

Acţiune de educaţie rutieră, cu sute de premii

Acţiune de informare şi un concurs cu premii atractive, la Paşcani, pe teme de educaţie rutieră. Evenimentul a fost organizat zileel trecute, în parcarea unui supermarket din Pașcani, în cadrul unei acţiuni naţionale de amploare intitulat ,,Alege Viaţă” iniţiată de Fundaţia United Way România în parteneriat cu Poliţia Română. Din cele 84 de şcoli înscrise în acest proiect, de la Paşcani s-au implicat elevii şi profesorii şcolii “Iordache Cantacuzino”.

Parcarea unui supermarket din Pașcani a fost luat cu asalt de către copiii și părinți în urma unui eveniment național, accesat de către profesorii și elevii de la Școala “Iordache Cantacuzino” din Pascani. Sâmbătă, 10 iunie, a avut loc evenimentul dedicat elevilor pentru prevenirea incidentelor în trafic.

Copiii au fost implicați și în tot felul de exerciții. Astfel, îndrumați de polițiștii de la Rutieră din Pașcani ei au traversat corect strada, au învățat culorile semaforului și mai ales au învățat și respectat cele mai importante semne de circulație.

Organizatorii şi sponsorii au pus la bătaie 340 de premii printre care câte două biclete, skateboardere şi trotinete precum şi multe dulciuri.

Elevii au fost atât de încântaţi de acesta experienţă încât vor să continuie proiectul şi anul şcolar viitor.

Slider
loading...