More

  Competiție de forță pentru împădurirea județului

  Array

  Competiție de forță pentru împădurirea județului

  Eveniment cu multă forță în acest weekend. Mai mulți tineri s-au gândit la o competiție inedită și totodată pe placul celor care merg la sală. Astfel, doritorii se pot înscrie la Competiția StrongMan unde intrarea este liberă. Cei mai forțoși vor fi medaliați.

  Sâmbătă, 10 septembrie, începând cu ora 12.00, va avea loc prima ediţie a competiţiei Super Strongman, la Centrul de Voluntariat din curtea Clubului Copiilor Târgu Frumos. Aceasta competiţie este dedicată tinerilor amatori de antrenamente cu greutăţi, iar intrarea este liberă.

  Cei care doresc să se înscrie, trebuie să trimită un mesaj pe pagina de facebook www.facebook.com/strongmanmoldova sau pot completa acest formular: https://goo.gl/forms/2AFuO2Bz8Cm8rbiC3.

  Competiţia se axează pe două categorii de vârstă: 16 – 18 ani şi 18+. Scopul competiţiei este să încurajeze tinerii să practice mai mult sport.

  De asemenea, evenimentul urmăreşte să promoveze un comportament responsabil faţă de mediu, tinerii implicaţi în iniţiativa StrongMan Târgu Frumos şi-au asumat să protejeze mediul şi să împădurească judeţul Iaşi, “nu poţi fi puternic şi sănătos, într-un mediu toxic, fără copaci”.

  Toţi cei care vor participa la competiţie vor primi diplomă de participare, iar cei mai buni vor fi medaliaţi.

  StrongMan Târgu Frumos este o iniţiativă dezvoltată de Cosmin Boca şi Cristi Păiuş, în cadrul Centrului de Voluntariat Tîrgu Frumos, un proiect ASIRYS, sprijinit de Fondul ONG în România.

  Strongman este un sport, mai puţin cunoscut în România, care propune activităţi de creştere a forţei şi rezistenţei.  La compeţiile internaţionale, probele pot fi ridicarea pietrelor, trasul unui tren, mers tractând un camion etc. Cel mai faimos concurs de acest tip este “World’s Strongest Man”. La nivel internaţional există o federaţie a strongman-ilor.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Moped neînregistrat condus de un tânăr fără permis în Tătăruși

  La data de 1 martie a.c., poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Tătăruşi au oprit, pentru control, pe raza comunei Tătăruşi, un moped condus...

  Demarează campania de primire a Cererii Unice de plată pentru 2021. Ce trebuie să facă fermierii

  Demararea Campaniei de primire a Cererii Unice de Platăîn anului 2021 Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) informează căîncepând cu data de 01 martie 2021,a...

  Episcopia Catolică de Iaşi solicită obţinerea acordului părinţilor pentru orele de educaţie sanitară

  Episcopia Romano-Catolică din Iaşi susţine poziţia Bisericii Catolice din România, care cere ca părinţii să îşi dea acordul înainte ca un copil să poată...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Înapoi
  Discuta pe Facebook
  Discuta pe Whatsapp