18.5 C
Paşcani
duminică, septembrie 26, 2021
Array

Comisia ARSACIS se reuneste maine. Instrainarea servicului local de apa si canal este tot mai putin probabila

Comisia speciala pentru negocierea conditiilor de preluare a serviciului de apa si canal din Pascani, de operatorul iesean, se intruneste din nou. Maine de la ora 10.00 este programata o noua intalnire dupa ce ambele parti au analizat documentele solicitate. Pe de o parte Primaria Pascani nu vrea sa renunte la acest serviciu fara indeplinirea unor conditii, cea mai importanta dintre ele fiind preluarea creditului de cca 4 mil de euro, contractat de la Banca Europenea de Dezvoltare pentru reabilitarea retelelor de aductiune si a statiei de epurare.
Edilul pascanean sustine ca, daca nu vor fi indeplinite aceste conditii serviciul de apa va ramane la societatea Prest Serv Apa SA Pascani si ca vor fi accesate fonduri europene pentru reabilitarea si extinderea retelelor de apa si canalizare in Pascani si in suburbii.

De cealalta parte asociatia judeteana ARSACIS este interesata sa preia cat mai repede retelele de distributie a apei din Pascani pentru ca are in derulare un amplu proiect de investiti.
Tot pentru clarificarea acestei probleme Primaria Pascani a cerut si un punct de vedere de la Minsiterul Finantelor. Mai mult in cadrul sedintei de maine directorul societati locale de apa si canal este asteptat sa prezinte o situatie financiara pentru anul 2013.

DE LA ACELAȘI AUTOR

Micii bucătari și actori de la grădiniță!

Micii bucătari și actori de la grădiniță! Mici dar cu talent! Copiii alături de cadrele didactice ne...

Primăria caută pază pentru piețele agroalimentare

Primăria caută pază pentru piețele agroalimentare Se caută servicii de pază pentru cele două piețe din Pașcani...

Arestată pentru evaziune fiscală

Arestată pentru evaziune fiscală  Politistii din Hirlau au actionat pentru depistarea si clarificarii situatiei persoanelor urmarite. În cadrul...

ACŢIUNE ÎN TRAFIC LA PAŞCANI. Vezi ce amenzi s-au dat

ACŢIUNE ÎN TRAFIC LA PAŞCANI  La data de 15 martie a.c., în intervalul orar 15.00 – 19.00, poliţiştii...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI