15.1 C
Paşcani
sâmbătă, noiembrie 27, 2021
Array

Comisia ANL, raport pentru sesizarea organelor de anchetă. Consilierul Raznic recunoaşte că a minţit, din neatenţie, nu cu intenţie!

Comisia ANL din Primăria Paşcani se întruneşte mâine pentru a analiza cazul consilierului PNL Andrei Raznic, cel care a dat o declaraţie falsă în fata notarului pentru a obţine o locuită de la stat.
Membrii comisiei vor să facă un raport, care să fie înaintat consilierilor locali, cu scopul de decide ei dacă va fi înaintată sau nu o plângere penală organelor de anchetă.

De cealaltă parte,  consilierul liberal susţine că nu a folosit niciodată apartamentul cu care apare în evidenţele Serviciului Taxe şi Impozite Locale, pe motiv că imobilul ar fi fost cumpărat în rate şi nu au fost toate achitate, iar mai apoi a fost vândut altei persoane. El a recunoscut că a greşit în declaraţia dată în fata notarului când a susţinut că nu a deţinut nici o locuinţă dar susţine că nu a făcuto intenţionat.
Consilierul liberal şi îşi cere scuze pentru acesta situaţie! El spune că îşi va retrage dosarul de la Primărie pentru a nu mai fi pe lista solicitanţilor.
În momentul de faţă consilierul pascanean locuieşte împreună cu familia într-un apartament pus la dispoziţie de părinţi. În anul 2013 el a depus o cerere la Primărie pentru a primi o locuinţă ANL. Dosarul a fost actualizat în acest an iar comisia de verificare a constatat că Andrei Raznic a deţinut o locuinţă, in perioada iulie 2010 – aprilie 2011, conform datelor de la Finanţe. În acelaşi timp consilierul a pus la dosar o declaraţie notarială pe proprie răspundere din care reiese că nu ar fi deţinut nici o locuinţă.
Menţionăm că în astfel de situaţii, funcţionarii publici sau reprezentanţii administratiei locale trebuie să înştiinţeze organele de anchetă.

DE LA ACELAȘI AUTOR

Micii bucătari și actori de la grădiniță!

Micii bucătari și actori de la grădiniță! Mici dar cu talent! Copiii alături de cadrele didactice ne...

Primăria caută pază pentru piețele agroalimentare

Primăria caută pază pentru piețele agroalimentare Se caută servicii de pază pentru cele două piețe din Pașcani...

Arestată pentru evaziune fiscală

Arestată pentru evaziune fiscală  Politistii din Hirlau au actionat pentru depistarea si clarificarii situatiei persoanelor urmarite. În cadrul...

ACŢIUNE ÎN TRAFIC LA PAŞCANI. Vezi ce amenzi s-au dat

ACŢIUNE ÎN TRAFIC LA PAŞCANI  La data de 15 martie a.c., în intervalul orar 15.00 – 19.00, poliţiştii...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI