More

  COD GALBEN de ninsori si viscol, marti si miercuri

  Array

  Jumatatea de sud a tarii si Moldova se afla de marti, ora 12.00, pana miercuri, la aceeasi ora, sub cod galben de ninsori abundente, intensificari ale vantului si viscol, potrivit unei atentionari emise luni de Administratia Nationala de Meteorologie (ANM).
  Meterorologii avertizeaza ca, in intervalul mentionat, va ninge in majoritatea regiunilor vizate de atentionare.

  Potrivit ANM, ninsorile vor fi mai consistente in primele ore ale intervalului in Banat si Oltenia, apoi in Muntenia si Moldova. in Dobrogea, precipitatiile vor fi mixte, favorizand producerea de polei.

  Cantitatile de precipitatii vor depasi local 15-20 de litri pe metru patrat si, izolat, in sud-est, 25-30 de litri pe metru patrat.

  Vantul va avea intensificari mai ales spre seara si noaptea, depasind temporar, la rafala, 50-60 de kilometri pe ora, viscolind zapada, se mai precizeaza in atentionare.

  Potrivit directorului ANM, Ion Sandu , cantitati mari de zapada sunt asteptate pana miercuri la ora 20.00.

  La jumatatea saptamanii, in Bucuresti vor fi inregistrate, pe timpul noptii, temperaturi de pana la minus 20 grade Celsius.

  Sursa Tele M

  Ce părere ai?

  Related Articles

  România s-a născut la Iași: 162 de ani de identitate și unitate națională în capitala istorică a României

  Acum 162 de ani, printr-una dintre cele mai mari inițiative de conștiință și putere națională, România se năștea la Iași, după secole de sacrificii...

  „Mortul viu” de la Iaşi rămâne mort din punct de vedere oficial. Dovada că e mai greu să învii decât să mori

  ”Mortul viu” aşteaptă decizia oficială a autorităţilor pentru a i se anula certificatul de deces şi a-şi continua viaţa în mod normal. Gabriel Luca, ieşeanul...

  Lege pentru colectarea selectivă a frunzelor. Amenzi usturătoare pentru gospodarii care mai dau foc la frunze în curte

  Ştiţi mirosul de la ţară, din fiecare toamnă şi primăvară, când oamenii îşi fac curat în grădini şi ard vegetaţia uscată? Luaţi-vă adio de...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI