1.8 C
Paşcani
marți, decembrie 7, 2021

CLUB DE LECTURA SI SCRABBLE PENTRU LICEENI

CLUB DE LECTURA SI SCRABBLE PENTRU LICEENI

 La Colegiul „Sadoveanu” din Pașcani au loc înscrieri în această perioadă pentru toți cei care doresc să facă parte din clubul de lectură sau cel de scrabble. Profesorii școlii dedică timp și pentru aceste proiecte care vin în întâmpinarea elevilor unității de învățământ. Doritorii au la dispoziție câteva zile pentru a se înscrie iar coordonatorii îi invită și spun că nu vor regreta pasul făcut.

Proiecte interesante dedicate elevilor unei școli din Pașcani. Este vorba despre Clubul de lectură și Clubul de Scrabble, recent înființate oficial la Colegiul “Sadoveanu”. În această perioadă au loc înscrierile, dedicate oricărui elev din școlaă, iar de la sfârșitul acestei luni, pe data de 28 octombrie, vor avea loc primele întâlniri în cadrul acestor proiecte ce se vor derula în beneficiul elevilor.

Cursurile se vor desfășura pe parcursul a câtorva ore, la sfârșit de săptămână, în funcție de dăruirea elevilor. Cert este că o dată pe lună va avea loc întâlnirea în cadrul clubului de lectură, iar la cel de scrabble, de două ori într-o lună –  o dată în limba engleză, o dată în limba română.

Nu va fi nimic formal, fără teme. O parte din cărți și seturile de scrabble au fost donate de profesorii voluntar din America ce a susținut cursuri la “Sadoveanu” în urmă cu câțiva ani.

Menționăm că proiectul privind lectura este coordonat de profesorul Brândușa Atudorei care s-a alăturat și clubului de scrabble pe lângă profesorul Haricleea Mercaș.

DE LA ACELAȘI AUTOR

La cine te duci, dacă te-a abandonat furnizorul de energie

Electrica Furnizare este Furnizorul de Ultimă Instanță (FUI) desemnat pentru luna decembrie de către ANRE, care trebuie...

(FOTO) O icoană a lui Isus lăcrimează de mai multe zile la Cluj

O icoană a Mântuitorului Isus Hristos de la Biserica cu Hramul ”Învierea Domnului” din cartierul clujean Zorilor...

Stație mobilă care preia cererile pentru eliberarea actelor de identitate din comunele ieșene

Direcţia Locală de Evidenţă a Persoanelor (DLEP) Iași va veni în ajutorul persoanelor care locuiesc în comunele...

Furtună pe autostradă: cum a fost faultat Iașul în planul de investiții pe următorii 8 ani

Amânarea finanţării şi realizării A8 în favoarea altor proiecte controversate şi în mod cert mai puţin importante,...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI