1.1 C
Paşcani
luni, ianuarie 17, 2022

Cetatenii din Aerodrom, invitati la o dezbatere despre apa si canalizare, de primarul care a fost impotriva investitiilor

Pășcănenii din cartierul Aerodrom sunt invitați la Primărie pe 28 iunie începând cu ora 10.00. Nu toți, ci doar cei de pe străzile Aluniș, Rozelor și Mălini, pentru a sta de vorba cu edilul municipiului despre extinderea rețelelor de apa, canalizare si gaz metan in zona respectiva. Invitația a fost făcută chiar de primarul Marius Pintilie, prin intermediul unui comunicat de presa, aflat in concediu de odihna.
Menționăm ca primarul pascanean a fost împotriva proiectului de investiții pentru extinderea si reabilitarea rețelelor de apa si canalizare, cca 30 de milioane de euro, inclus TVA, din fonduri europene. Atunci când a fost consilier local in opoziție, Marius Pintilie a militat împotriva operatorului regional, care derulează acest proiect, si chiar a propus organizarea unui referendum de renunțare la ApaVital si implicit la investițiile gestionate de societate.

DE LA ACELAȘI AUTOR

CSM Pascani, mai multi bani, performante la fel de slabe

Clubul Sportiv Municipal Pascani are nevoie de mai multi...

Nedelcu: PSD Pascani nu are nevoie de Cristian Ratoi. Sa ramana in alianta care a majorat taxele si impozitele cu peste 40%!

Social democratii pascaneni neaga ca si-ar fi propus schimbarea...

Transport gratuit pentru elevii pascaneni, dupa aproape un an de balbaieli

Vesti bune pentru elevii de la scolile din Pascani...