1.4 C
Paşcani
sâmbătă, decembrie 4, 2021
Array

Cel mai tare din parcare: Soferul stabileste cat trebuie sa platim pentru ridicarea gunoiului, pe baza de spaga

Desi este greu de crezut la Pascani Soferul stabileste cantitatile de gunoi, implicit costurile care sunt facturate, mai apoi pascanenilor, mai ales agentilor economici. Nu in urma unor masuratori cat de cat predictibile , ci in urma unei aprecieri arbitrare facuta cu ochiul liber.

Aceasta a fost concluzia desprinsa astazi in sedinta Comisiei Economice atunci cand a fost supus dezbaterii Regulamentul serviciului public de salubritate. Consilierul PNL Marius Pintilie a atras atentia ca din aceste motive, societatea de salubritate pierde sume importante de bani si a cerut conducerii sa gaseasca solutii concrete pentru eliminarea facturarii arbitrare mai ales la agentii economici.
Alesul local a mai spus ca sunt unele societati care produc cantitati importante de deseusi pe care le depoziteaza la containerele din cartiere dar care platesc pentru cantitati mult mai mici, de cele mai multe ori soferul de pe masina fiind cel care masoara, din ochi, cantitatile de gunoi, uneori in functie de micile atentii oferite de patroni.
In acelasi context administratorul public, Gica Zane,t a cerut sa fie reluata colectarea selectiva a gunoaielor iar gradul de incasare sa creasca de la 60 la minim 85%. Mai mult reprezentantul Primariei a precizat ca maturatul stradal va fi facut doar pe baza planificarilor viceprimarui deaorece, pana acum, situatiile de lucrari ar fi fost incarcate in mod nejustificat.

Orizont.info

DE LA ACELAȘI AUTOR

Micii bucătari și actori de la grădiniță!

Micii bucătari și actori de la grădiniță! Mici dar cu talent! Copiii alături de cadrele didactice ne...

Primăria caută pază pentru piețele agroalimentare

Primăria caută pază pentru piețele agroalimentare Se caută servicii de pază pentru cele două piețe din Pașcani...

Arestată pentru evaziune fiscală

Arestată pentru evaziune fiscală  Politistii din Hirlau au actionat pentru depistarea si clarificarii situatiei persoanelor urmarite. În cadrul...

ACŢIUNE ÎN TRAFIC LA PAŞCANI. Vezi ce amenzi s-au dat

ACŢIUNE ÎN TRAFIC LA PAŞCANI  La data de 15 martie a.c., în intervalul orar 15.00 – 19.00, poliţiştii...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI