Elevii de la Liceul Tehnologic “Mihai Busuioc” din Paşcani au câştigat locul I, pe judetul Iasi, la un concurs de flash-mob-uri, organizat în toată ţară. Cel de-al doilea loc a fost ocupat de liceenii de la Colegiul “Ştefan cel Mare” din Hîrlău. Câştigătorii vor primi din partea organizatorilor tricouri personalizate şi diplome de merit, pentru cei mai buni dansatori.

Adolescentele de la “Mihai Busuioc” din Paşcani, coordonate de profesoara Mihaela Batincu, au fost pe primul loc la un concurs naţional de flash-mob-uri. Liceenele au dansat pe o coregrafie şi pe o melodie stabilită de organizatori. Creaţia lor a fost apreciată de juriu şi astfel au fost clasate pe primul loc.
Flash-mob-ul de la “Busuioc” a fost votat în masă pe site-ul pus la dispoziţie de organizatori. S-au adunat mii de aprecieri, lucru care le-au ajutat pe adolescente să câştige.

Pe locul al doilea s-au clasat liceenii de la Colegiul “Ştefan cel Mare” din Hîrlău. Mascota şcolii a dansat alături de numeroşii elevi care s-au alăturat mişcării.

Din judeţul Iaşi au mai participat elevii de la Liceul “Miron Costin” din Paşcani, clasat pe locul opt, Liceul Tehnologic din Hîrlău pe locul 11 şi Liceul Teoretic „Ion Neculce” dinTârgu Frumos pe locul 13.  Concursul Best Flashmob 2017 a fost organizat de fundaţia PRAIS, în cadrul unui proiect intitulat sugestiv, “Suntem tânăra generaţie”.

Slider
loading...