Slider

Cei mai bun fotbaliști sunt de la “Mihai Busuioc”. Care sunt ceilalți câștigători

S-au ales cei mai buni fotbaliști ai zonei Pașcani. În urma evenimentului dedicat sportului rege cu ocazia zilei de 1 Mai, după joc și mai ales a numărului de goluri, cea mai bună echipă a momentului este cea de la Liceul Tehnologic “Mihai Busuioc” din Pașcani care a reușit să ia trofeul din cele 8 echipe înscrise în competiție, cu jucători născuți în perioada 2000 -2002.

Celelalte echipe ajunse în finală sunt de la școlile “Unirea”, ocupantă a locului 2, Cozmești locul 3, Gâștești locul 4. Ele au fost premiate în cadrul galei organizate pe terenul de sport. Au primit cupe, diplome, mingi de fotbal și tricouri.

Și pentru că la un asemenea eveniment se fac remarcați jucători buni, acești au primit un trofeu. Este vorba despre Alexandru Diaconescu – cel mai bun jucător, Mihai Gospodaru – cel mai bun portar, Claudiu Boroșteanu – cel mai bun antrenor, Dan Condurache – cel care a arbitrat meciurile. Ei și-au primit premiile în aplauzele colegilor.

Conducerea Clubului Sportiv Municipal Pașcani, Bogdan Mandric a felicitat echipele înscrise în competiție și le-a mulțumit pentru jocul de nivel înalt ce l-au desfășurat pe teren. De asemenea, îi așteaptă și la alte evenimente organziate de Club.

Cupa 1 Mai la fotbal se află în acest an la cea de-a șasea ediție și a reușit să adune 8 echipe din Pașcani – „Unirea”, „Miron Costin”, „Iordache Cantacuzino”, „Mihai Busuioc” dar și din localitățile învecinate – Lunca, Cozmești și Moțca.

Echipele au fost trase la sorț, iar primul joc a fost decisiv, cele care au pierdut fiind eliminate. Meciurile s-au jucat pe terenul de sport de afară și au avut o durată de 30 de minute. Echipele au fost formate din 9 jucători.

Slider
loading...