Slider

Ce trebuie să faci pentru a cânta de Zilele Municipiului Pașcani

Dacă ești cântăreț și ai domiciliu în Pașcani ești așteptat la Casa de Cultură “Mihail Sadoveanu” din oraș pentru a te înscrie pe lista artiștilor ce vor urca pe scenă de sărbătoarea Municipiului. Evenimentul este programat în ultima zi din luna iunie, iar doritorii trebuie să-și prezinte oferta ca mai apoi să facă parte din program. Prestația se va plăti.

Prima seară de concerte din cadrul Zilelor Municipiului Pașcani este dedicată artiștilor locali. Astfel, ca programul să fie mult mai dinamic, în acest an se va face o selecție a artiștilor care vor urca pe scenă și vor cânta pentru public. Se dorește un program live, de maxim 20 de minute/artist și mai ales să fie domiciliat în Municipiu.

Doritorii trebuie să depună o cerere de ofertă la sediul Casei de Cultură din oraș, acolo unde să se prezinte, dacă este nevoie, și să lase și o copie de buletin. Termenul limită este de 10 iunie, ca mai apoi, membrii comisiei de organizare să delibereze.

În acest an nu mai sunt acceptate formațiile de dans, însă pentru un program diversificat și care să atragă cât mai mulți spectatori, seara de vineri va fi încheiată de un artist sau formație națională, ce vor urca pe scenă după ora 22:00. Programul este stabilit să înceapă de la orele 18:00, la baza sportivă de la Stadionul Municipal Pașcani.

Slider
loading...