3.2 C
Paşcani
miercuri, octombrie 27, 2021
Array

Ce spun instructorii auto și pășcănenii despre dublarea taxei pentru școala de șoferi

Taxe mai mari la şcolile de şoferi. Cei care vor sa urmeze cursurile pentru a obtine carnetul de sofer vor fi nevoiti sa scoata mai multi bani din buzunar, taxele urmand sa se majoreze de la 10 milioane cât sunt în prezent, la aproape 20 de milioane. Potrivit președintelui Federației Naționale a Instructorilor Auto din România această crestere vine ca urmare a noilor cerințe impuse intructorilor auto.

dublarea taxei pentru sc de soferi

Preţurile mai mari vin după ce un ordin al fostului ministrul al transporturilor, Relu Fenechiu, îi obligă pe patroni să întroducă în maşini echipamente de supraveghere video, echipamente de stocare şi gps-uri, dar să deţină şi săli încăpătoare pentru cursurile de legislaţie rutieră.

Instructorii auto din Pascani spun ca aceasta ordonata este binevenita si astfel nu vor mai fi fraudari la examen sau in caz de accidente, camera de filmat va inregistra cum s-a intamplat evenimentul.

Insa din punct de vedere al pretului, opiniile sunt impartite. Instructorii auto spun ca nu e cea mai buna decizie, mai ales ca intr-un oras mic concurenta este mare, iar numarul viitorilor soferi se va injumatati.Viitorii soferi nu sunt de acord cu aceasta decizie, spunand ca in ziua de astazi, sa ai carnet e o necesitate, nu un moft. ziarulorizont.info

DE LA ACELAȘI AUTOR

O întrebare cheie pentru o problemă cheie: Vor beneficia România și românii de sumele puse la dispoziție prin Planul Național de Redresare și Reziliență?!

Peste două zile, Consiliul Afaceri Economice și Financiare va aproba Planul Național de Redresare și Reziliență al...

Întreruperi de apă, miercuri, la Boșteni

C.P. În vederea realizării unor lucrări de modernizare tehnologică a Stației de pompare a apei Hăznășeni, municipiul...

Tradiții și obiceiuri de Sfântul Dumitru. Acum aflăm cum va fi iarna

Creștinii ortodocși îl sărbătoresc pe 26 octombrie pe Sfântul Mare Mucenic Dimitrie, Izvoratorul de mir. Dacă în tradiția...

Noi reguli pentru slujbele religioase și procesiuni: distanţă de 2 metri între persoane, acces limitat în interior

Accesul credincioşilor în lăcaşul de cult şi în locaţiile unde se organizează slujbe şi adunări religioase se...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI