1.8 C
Paşcani
marți, decembrie 7, 2021
Array

Ce incendii au avut loc în weekend

Weekend plin de evenimente neplăcute pentru cetățeni. Pompierii au fost solicitați să intervină pentru a stinge focul la mai multe locuințe, dar și pe câmp. 

În data de 04.03.2017, ora 15:19, Secția de Pompieri Pașcani a intervenit în loc. Boșteni, mun. Pașcani, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o anexă. Au ars: 70 m2 astereală din lemn a acoperișului, 2m3 lemn de foc,5 uși din lemn, 100kg textile și s-au degradat 70 m2 tablă a acoperișului. Cauza probabilă a incendiului: focul deschis în spații deschise.

 În data de 03.03.2017, ora 23:53, Secția de Pompieri Tg. Frumos – Punctul de lucru Hirlău a intervenit în satul Cotnari, comuna Cotnari, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la locuință particulară. Au ars: magazia din lemn pe o suprafață de aproximativ 20 mp, o tonă de boabe porumb, 350 kg faină, 50 kg articole îmbrăcăminte, acoperișul locuinței din lemn pe o suprafață de aproximativ 50 mp. Cauza probabilă a incendiului: conductor electric defect, neizolat corespunzător.

În data de 05.03.2017, ora 13:24, Secția de Pompieri Tg.Frumos a intervenit în satul Brătulești, com.Strunga, pentru stingerea unui incendiu de vegetație uscată de pe un teren viran. Au ars: aprox. 3000 m2 vegetație uscată și stuf. Cauza probabilă a incendiului: focul deschis în spații deschise.

În data de 05.03.2017, ora 15:11, Secția de Pompieri Tg.Frumos a intervenit în satul Butea, com.Butea, pentru stingerea unui incendiu de vegetație uscată de pe un teren viran. Au ars: aprox. 3000 m2 vegetație uscată și stuf. Cauza probabilă a incendiului: focul deschis în spații deschise.

DE LA ACELAȘI AUTOR

La cine te duci, dacă te-a abandonat furnizorul de energie

Electrica Furnizare este Furnizorul de Ultimă Instanță (FUI) desemnat pentru luna decembrie de către ANRE, care trebuie...

(FOTO) O icoană a lui Isus lăcrimează de mai multe zile la Cluj

O icoană a Mântuitorului Isus Hristos de la Biserica cu Hramul ”Învierea Domnului” din cartierul clujean Zorilor...

Stație mobilă care preia cererile pentru eliberarea actelor de identitate din comunele ieșene

Direcţia Locală de Evidenţă a Persoanelor (DLEP) Iași va veni în ajutorul persoanelor care locuiesc în comunele...

Furtună pe autostradă: cum a fost faultat Iașul în planul de investiții pe următorii 8 ani

Amânarea finanţării şi realizării A8 în favoarea altor proiecte controversate şi în mod cert mai puţin importante,...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI